Hürriyet Ege Bölge Yazı İşleri Müdürü Nejat Bekmen hayatını kaybetti!

Hürriyet gazetesinin Ege Bölge Yazı İşleri Müdürü Nejat Bekmen, hayatını kaybetti... Gazeteci Nejat Bekmen, Coronavirus (Covid-19) nedeniyle yaşamını yitirdi...

Google Haberlere Abone ol
Hürriyet Ege Bölge Yazı İşleri Müdürü Nejat Bekmen hayatını kaybetti!

Hürriyet Ege’nin Yazıi İleri Müdürü Nejat Bekmen, Coronavirus (Covid-19) nedeniyle hayatını kaybetti...

Uzun bir süredir Coronavirus ile mücadele eden Hürriyet gazetesinin Ege Bölge Temsilciliği’nde Yazı İşleri Müdürü olarak görev yapan Nejat Bekmen’den acı haber geldi. Bekmen, sabah saatlerinde hayata gözlerini yumdu.

39 yıldır aralıksız olarak gazetecilik mesleğini yürüten Bekmen amansız ölümü ailesini, sevenlerini ve İzmir basın camiasını derinden üzdü.

Nejat Bekmen' in naaşı bugün Doğançay mezarlığında toprağa verilecek. Pandemi nedeniyle tören yapılmayacak.

Bekmen' in ölümü meslektaşı 36 yıllık hayat arkadaşı Resmiye Bekmen, çocukları, meslektaşları ve tüm sevenlerini derinden üzdü.

Hürriyet Ege Bölge Yazı İşleri Müdürü Nejat Bekmen hayatını kaybetti!

NEJAT BEKMEN KİMDİR?

Nejat Bekmen, 1960 yılında İzmir’de doğdu. 1978 yılında Mithatpaşa Endüstri Meslek Lisesi’nden mezun oldu. Gazeteciliğe 1982 yılında Yeni Asır Gazetesi’nde başladı. Rapor ve Sabah gazetelerinde çalıştı. 1990 yılında Hürriyet Gazetesi’nde çalışmaya başladı. Bekmen son olarak Hürriyet Gazetesi’nin Ege Bölge Temsilciliği’nde Yazıişleri Müdürü olarak görevinde bulunmaktaydı

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin