Hürrem'e dudak uçuklatan teklif

Meryem Uzerli'ye yeni bir proje için rekor ücret ödenecek.

Google Haberlere Abone ol
Hürrem'e dudak uçuklatan teklif

Narenciye Tanıtım Grubu, yeni yüzü "Muhteşem Yüzyıl"ın 'Hürrem SultanMeryem Uzerli'yi zengin edecek. Sabah'ın haberine göre, Meryem Uzerli'ye 1.5 milyon lira ödenecek. 



Narenciye ihracatçıları, Ortadoğu'daki gerginlik ve Avrupa Birliği'ndeki ekonomik kriz yüzünden ihracatta yaşanan yüzde 20'lik düşüşü aşmak için "Muhteşem Yüzyıl' konseptiyle reklam kampanyası düzenleme kararı aldı. 



Kanuni Sultan Süleyman ve Hürrem Sultan'ın aşkını izleyen komşu ülkelere olan narenciye ihracatını arttırmak isteyen Narenciye Tanıtım Grubu, bunun için Muhteşem Yüzyıl konseptini uygun gördü. Daha önce Tarkan'ın oynadığı ve narenciye ihracatının yüzde 37 seviyesinde arttığı reklam kampanyasında bu kez dizi oyuncuları Meryem Uzerli ve Halit Ergenç oynayacak. 



Dizi oyuncularının oynadığı ve Türk narenciyesini tanıtan reklam filminin 2014 yılı Mart ayına kadar Rusya, Romanya, Ukrayna ve Ortadoğu ülkeleri televizyonlarında gösterilmesi, metrolara ve meydanlara Hürrem Sultan ile Sultan Süleyman'ın binlerce afişinin basılması öngörülüyor. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin