huner’den özlenen geri dönüş: “uçurumlar”

İstanbullu indie-pop ekibi Sepya ile hayatımıza giren, bir süredir kariyerini solo olarak yürüten huner, yerli R&B ve pop sahnesine yaptığı katkılara yepyeni parçası, Yiğit Seferoğlu ortak yapımı ve Yaşar Görkem Arslan prodüktörlüğündeki "uçurumlar" ile devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
huner’den özlenen geri dönüş: “uçurumlar”

Boğaziçili indie-pop grubu Sepya ile tanıdığımız huner, grupla yollarının farklı yönlere çevrilmesiyle birlikte geçtiğimiz sene esas tutkusu olan R&B ve neo-soul janrlarında üretimlerini servis ettiği solo kariyerinin adımlarını atmıştı. Flytones'un prodüksiyonuna imza attığı, söz ve müziği huner'e ait olan ihanetler ile 2021’de yerli R&B sahnesine hızlı bir giriş yapan müzisyen; Mert Demir prodüktörlüğündeki ikinci ve üçüncü single’ları Canımdan Oluyodum ve Hiç Kafanı Yorma’yı da aynı sene bizlerle buluşturmuştu. 2022’de peşi sıra gelen yine prodüksiyon koltuğunda Mert Demir ile Dumanı Üstünde Hala, ayrıca Serkan Çinioğlu ortaklığındaki Diskodaki Yabancı ve Yiğit Seferoğlu ile ortak yapımları Acımaz Sandım ile hem iyi müzik sahnesinde hem de playlist’lerimizde yerini sağlamlaştıran huner, birkaç ay süren sessizliğini tekrar bağımsız olarak yola devam ettiği yepyeni single’ı uçurumlar ile bozuyor.

huner’den özlenen geri dönüş: “uçurumlar”

huner’in önceki işlerine göre daha minör, daha duygusal ve daha dingin diyebileceğimiz uçurumlar, yine önceki işlerinde bu kadar yoğun görmediğimiz gitar yürüyüşleriyle ve daha ön plandaki vokalleriyle ilk dinleyişte kalplerimizin kapısını çalıyor. Bir yandan ise önceki işlerinden alışık olduğumuz, dinlediğimiz an bizi yakalayan groove'ları ve altyapısıyla uçurumlar, sonbaharın tatlı karanlığına kendimizi bırakmamız için elinden geleni yapmaya hazır.

Güncel ilişkiler dünyasına dair bağırmadan eleştirilerini sunan ve belirsizliğiyle ilham olan bir ilişkilenmeye dair sakin cümleler kuran single, playlistlerinizin favorisi olmakla kalmayacak,“flörte atmalık şarkı” havuzunuzda da sağlam bir yer edinecek

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin