HÜMEYRA VE ATHENA GÖKHAN'I HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ

Ahmet Kocabıyık, Mehmet Aslantuğ, Hümeyra ve Athena grubunun vokalisti Gökhan Özoğuz, İstanbul Kültür Sanat Dostları (İKSD) programının "Sanat Hep Hayatımızda" başlığı altında yürüttüğü kampanyada buluştu. Bakın ortaya nasıl kareler çıktı...

Google Haberlere Abone ol
HÜMEYRA VE ATHENA GÖKHAN'I HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ

İstanbul Kültür Sanat Dostları (IKSD) bu yıl dördüncü yaşını kutluyor. Farklı ayrıcalıklar sunan Siyah, Beyaz, Kırmızı ve Sarı Lale olmak üzere dört üyelik grubunu kapsayan İKSD programının yeni kampanyası, iş ve sanat dünyasından başarılı ve saygın isimlerin alışılmamış ve farklı görüntüleriyle hayat buluyor. 
Kampanyaya katılan isimlerin sanatın farklı bir kolu ile ilişkilendirildiği fotoğraf çekimlerinde Athena grubunun vokalisti Gökhan Özoğuz bir mim sanatçısını canlandırırken, Avrupa Yakası ile Babam ve Oğlum'daki oyunculuklarıyla son dönemin gözde isimlerinden biri haline gelen Hümeyra, bu kez opera sanatçısı olarak kameraların karşısına geçti. Başarılı ve karizmatik oyunculuğuyla takdir toplayan Mehmet Aslantuğ, bu kez Bir İstanbul Masalı'ndaki gibi ağırbaşlı işadamı rolüyle değil film şeritleriyle içiçe bir görüntü sergiledi. Sanayici ve yönetici kimliğiyle tanınan Borusan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabıyık gerçek yaşamında da çalmayı çok sevdiği flüt ile kampanyada yer aldı.   
Republica Reklam Ajansı tarafından hazırlanan kampanyanın fotoğraflarını Nihat Odabaşı çekti.  VATANİKİ


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin