Hülya Koçyiğit: Barış için atılan adımları destekliyorum

Hülya Koçyiğit canlı telefon bağlantısıyla katıldığı bir televizyon programında sözlerinin yalnış anlaşıldığını ifade etti.

Google Haberlere Abone ol
Hülya Koçyiğit: Barış için atılan adımları destekliyorum

Tük Sinemasının sevilen ismi Hülya Koçyiğit, dün “Akil Adamlar” listesinde yer almasının ardından bir televizyon programına canlı telefon bağlantısı ile katıldı. Aldığı daveti geri çevirmeyerek programda soruları cevaplayan Koçyiğit sözlerinin yalnış aldığını belirterek bugün konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.



"BARIŞ İÇİN ATILAN HER ADIMI YÜREKTEN DESTEKLİYORUM.."



Koçyiğit, açıklamasında şunları kaydetti: "Türkiye için, çocuklarımız için, yarınımız için bu barış sürecini başarılı bir şekilde tamamlamak zorundayız. Bugün bir televizyon programındaki canlı telefon bağlantısında düşüncelerimi yanlış cümlelerle ifade ettiğimi üzülerek fark ettim. Amacım annelerin acısının son bulması gerektiğine vurgu yapmaktı. Bir annenin evlat acısı her yerde aynıdır ve bu acıların son bulması herkesin tek isteğidir. Ama elbette şehitlik mertebesi bu vatanın birliği, bu bayrağın dalgalanması için canını feda edenlere yakışır bir mertebedir. Barış için atılan her adımı yürekten destekliyorum." (DHA)



 

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin