Hülya Koçyiğit: Adalet Yürüyüşü beni heyecanlandırmıyor

Amerika'da ameliyat olan Yeşilçam oyuncusu Koçyiğit, Hürriyet'e konuştu...

Google Haberlere Abone ol
Hülya Koçyiğit: Adalet Yürüyüşü beni heyecanlandırmıyor

Yeşilçam oyuncusu Hülya Koçyiğit, doktorlar tarafından akciğer kanseri tehşisi konulmasının ardından Amerika'da ameliyat oldu. Ameliyatının nasıl geçtiğini anlatan Koçyiğit, Kemal Kılıçdaroğlu'nun adalet yürüyüşü ile ilgili olarak "Özellikle kendi canlarını yakan bir vakanın üzerine yürümeleri beni heyecanlandırmıyor" dedi. Nuriye Gülmen ve Semih Özakça'nın açlık grevlerine ilişkin soruyu cevaplayan Koçyiğit, "Ölüm orucunu bırakmaları için ikna edilmeliler" ifadesini kullandı.



Hürriyet gazetesi'nden İpek Özbey'in Hülya Koçyiğit ve Selim Soydan ile yaptığı söyleşi şöyle:



"- Hülya Hanım geçmiş olsun. Hepimizi endişelendirdiniz. Şimdi nasılsınız?



Binlerce kere şükür. Şu anda iyiyim. İyi olmamda ailem çok önemli ama inanıyorum ki sevenlerimin kalpten ettiği dualar çok etkili oldu. Türk halkının hâlâ koruduğu çok güzel bir duygusu var. ‘Bir’ olmayı bilen bir tarafı var. Benim hastalığım onlara bir değeri hatırlattı. Hülya Koçyiğit müşterek bir değerdi onlar için ve zarar gelmesini istemediler.



- Ağrınız, sızınız var mı?



Çok hafif. Nefes almada sıkıntım var. Sık sık nefes almam gerekiyor, yetmiyor. Çok çabuk yoruluyorum. Bunların da geçeceğini düşünüyorum. Temiz hava almaya çalışıyorum.



- Selim Bey ile birlikte Belgrad Ormanı’nda yürüyüşlere başlamışsınız.



Evet, doktor “Yapabileceğin en iyi şey yürüyüş” dedi."



Röportajın tamamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin