Hülya Avşar'ın şov programı ne zaman, hangi sürpizle başlayacak?

Maçka Küçükçiftlik Park Gazinosu'nda konser veren şarkıcı, açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Hülya Avşar'ın şov programı ne zaman, hangi sürpizle başlayacak?

Konser öncesi kulisinde NTV'de yayınlanan 'Gece Gündüz' programını ağırlayan sanatçı, Gülay Afşar'ın sorularını yanıtladı.

Avşar, kısa bir süre önce yayınlanan yeni albümü "Aşk Büyükse"den yeni projelerine, çuvallı fotoğraflarından O Ses Türkiye'ye kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.

 

ALBÜMÜN ÇIKIŞ ŞARKISI "BANA Bİ KOCA LAZIM"

 

Aslında sözlerini Cansu Kurtçu'nun yazdığı "Yüreğimin Elleri" şarkısıyla çıkış yapacaktım. "Ben büyük aşklar yaşadım" diye bir söz vardı o şarkıda. Fakat o şarkı maalesef çok çabuk duyuldu ve dillere dolandı. Çıkış şarkısı özelliğini yitirdi, diyelim.  Ona da klip çekeceğim ama şimdi bir sağ gösterip sol çakalım dedim. "Bana Bi Koca Lazım" şarkısıyla çıkıyorum.  Dedim ki bir de koca moca bulurum, şarkı heba olmadan bir an önce klibini çekeyim. Bu anonim bir şarkı aslında. Yıllar önce başkaları tarafından söylenmiş. Sevgili Taşkın Sabah yaptı albümümü. Onun fikriydi.  "Nasıl yani Taşkın, ben şimdi 'Bana bi koca lazım/ o da bu gece lazım'mı diyeceğim" dedim. Şarkı o kadar fıkır fıkır ve sıcak ki hiç rahatsız olmadım söylerken. Klibi de çok sıcak olacak. Kemal Başbuğ çekecek.

 

ÇUVALLI FOTOĞRAFLARIMI SOĞUK BULDUM

 

Kendi konseptimi kendim hazırlamaya başladım. Çünkü seni kimse senin gibi tanıyamıyor. Çuvallı fotoğrafların konseptini de ben yaptım ama onları biraz soğuk buldum. Güzel oldu ama dedim ki daha sıcak bir şey olmalı. Sonra albümün kapağında ve içinde yer alan resimlerin hepsini ben evimde, kendi banyomda kendim makyaj yapıp çektirdim. Hiç rötüş yok.

 

BİR ŞARKIMA KLİP ÇEKECEĞİM

 

Albümde sözlerini Şebnem Sungur'un yazdığı, Gökhan Tepe'nin bestelediği bir şarkı var. Adı, Sana Sakladım. Onun klibini ben çekmek istiyorum.

 

SON ANDA DİZİDEN VAZGEÇTİM

 

Bu sene bir dizi projesinin köşesinden döndüm. Osman Sınav'ın yöneteceği bir diziydi. Bu son çektiği dizi değil ama daha başka bir projeydi. Fakat benim vakitsizliğim etkili oldu. Bir de dizinin kadrosunun kurulması biraz gecikmişti.

 

HÜLYA AVŞAR SHOW BAŞLIYOR

 

Hazırlıkları başlayacak. Büyük ihtimalle "Hülya Avşar Show" ocak- şubat gibi yayında olacak. Yine Acun'la birlikte yapmak istiyorum. Onun çok başka bir dokunuşu var. Tabi Acun bana son anda "Çok yoğunum git başımdan Hülya" demezse. Ama öyle de olsa onun parmağının olmasını istiyorum bir şekilde. Çok başka bir katkısı olacağını düşünüyorum. 

 

"YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE" ESER'LE DAHA EĞLENCELİ

 

Ali de Sergen de ikisi de çok iyiydi. Eser, ilk başlarda Acun ve benden çekindi epey. Yeni yeni ısınıyor aslında. Eğer ki o gün tadındaysa muazzam oluyor.

 

"O SES TÜRKİYE"DE GÖKHAN'A BAYILIYORUM

 

O Ses Türkiye'yi seyrediyorum ve çok eğleniyorum. Ebru zaten her şekilde her yerde çok şık oturuyor. E Murat'la Hadise'yi zaten biliyoruz. Ama Gökhan'ı böyle içime sokasım geliyor. Başka bir şey. Ona gülmenin yanında onun o saf ve temiz kalbini hissettim. O çok hoşuma gitti. Çok gülüyorum ona.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin