Hülya Avşar ve Kenan Doğulu’nun ses vediği filmin galası yapılıyor

Max Maceraları-Dinoterra filminin galasına geri sayım başladı.

Google Haberlere Abone ol
Hülya Avşar ve Kenan Doğulu’nun ses vediği filmin galası yapılıyor

Hülya Avşar ve Kenan Doğulu’nun seslendirdiği Max Maceraları – Dinoterra çizgi filminin galasısına sayılı günler kaldı. Geçen yıl çocuklar tarafından ilgi gören filmin ikincisi için de İstanbul’daki minikleri sürprizli bir gala bekliyor. 



Hülya Avşar ve Kenan Doğulu’yu beyazperdede ilk kez bir araya getiren projenin galası 30 Nisan günü Kanyon Cinemaximum’da gerçekleşecek. İş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimlerinin çocuklarıyla birlikte katılacakları galanın Avşar ve Doğulu ile birlikte ev sahipliğini yapacak bir başka yıldızı ise Arya Doğulu olacak. Arya, amcasıyla gerçekleştirdiği ilk seslendirmesinin ardından şimdi de heyecanla birlikte katılacakları galayı bekliyor. 



HÜLYA AVŞAR VE KENAN DOĞULU ASLAN MAX’A KARŞI! 



3 Mayıs’ta vizyona girecek Max Maceraları-Dinoterra’da Hülya Avşar, filmin kötü kadın karakteri Kraliçe Felina’ya sesiyle hayat verdi. Oyunculuğuyla beyazperdede boy gösteren Avşar, ilk kez bir animasyon film seslendirdi. Sesiyle filmin kötü karakterine hayat verdi. Beyaz Kaplanların kraliçesi olan ve Aslan Max’ın ezeli rakibi Gölgelerin Efendisi ile Aslan Max’a karşı işbirliği yapan Kraliçe Felina’yı, Hülya Avşar’ın tüm Türkiye tarafından bilinen sesiyle izlemek şaşırtıcı olacak.



Filmin ana kötü karakteri, Aslan Max’ın ezeli düşmanı Gölgelerin Efendisi ise Max Maceraları-Dinoterra’da Kenan Doğulu tarafından seslendirildi. Şarkıcı, Hülya Avşar’ın seslendirdiği Kraliçe Felina karakteri ile güçlerini birleştirerek, Aslan Max’a karşı savaşacak. Max Maceraları’nın süper kahramanı Aslan Max ise perdeye yine Yekta Kopan’ın sesiyle çıkacak. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin