Hülya Avşar: Duştan çıktığımda bile beni görecekler

Ünlü oyuncu, samimi açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Hülya Avşar: Duştan çıktığımda bile beni görecekler

Ünlü oyuncu Hülya Avşar, önceki akşam Tarabya'da, aile dostlarıyla yemek yedikten sonra, mekan çıkışı gazetecilerinde sorularını yanıtlayan Hülya Avşar salaş giyim tarzı ve makyajsız haliyle dikkat çekti.



'Çakacaksın ağızlarının ortasına iki tane'



Habercilerin soru sorduğu sırada caddeden geçen Ferrari marka aracın çıkardığı egzoz sesine bir hayli sinirlenen Hülya Avşar uzun süre sustuktan sonra; “Bunlara o kadar sinir oluyorum ki! çakacaksın ağızlarının ortasına iki tane. Param var diye gösteriş yapmak için bu ses çıkartan aletleri alıp, insanları rahatsız ediyorlar. Arabaya küfür etmekten arabayı beğenmiyorsun” diye serzenişte bulundu.



'Duştan çıktığımda bile beni görecekler'



Salaş giyim tarzı içinde konuşan Avşar, “Selfie’de beni öyle hallerde görecekler ki, şimdiden alışsınlar diye bu şekilde giyiniyorum artık. Sabah kalktığımda, duştan çıktığımda bile beni görecekler. Çok eğlenceli, çok keyifli olacak” diye açıklama yaptı.



'İnsan ırkına aykırı çalışıyor'



Oyunculuk hakkında sinema filminde yer alacağını söyleyen ünlü oyuncu, diziler hakkında da çok sert eleştiri yaptı. “Dizilerde kesin ve kati şartlarım var. Onlar insan ırkına aykırı çalışıyor” dedi. Yeni oyuncular arasında seçme şansının olmadığını dile getiren Avşar, erkek oyuncuları beğendiğini dile getirdi ancak bayanlar için aynılarını söyleyemeyeceğini belirtti.



'Aleyna Tilgi gibi gençlerimize destek olmalıyız'



Yeni şarkıcılar hakkında da konuşan Hülya Avşar, Aleyna Tilki için sorulan sorulara ilginç bir cevap verdi. “Aleyna hakkında şöyle böyle mi dememi bekliyorsunuz? Ben o yaşlardayken benim hakkımda eleştiri yapılsa çok üzülürdüm. O yüzden sağduyulu olup Aleyna gibi gençlerimizin elinden tutup onlara destek olmamız gerek” diye konuştu.



'Bu savaşı kazanacağım'



“Zehra bu sene dönüyor. Burada ki arkadaşlarını orada bulamadı. Ben Zehra’nın mimar olmasını çok istedim ve ben bu savaşı kazanacağım. Mimarlığı kazandı. Onu dondurmuştuk. Londra’ya dönüp dönmeyeceğine yazın karar vereceğiz. Burada kalırsa mimarlık okuyacak. Kolunda bir bilezik olsun istiyorum. Ama kendi isteğiyle kalsın diye şuan yorum yapmayacağım” dedi ve yaptığı her şeyin arkasında olduğunu şu sözlerle dile getirdi. “Olgun bir insan oldu. Çok düzgün bir çocuk oldu. O yüzden çok rahatım. Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun”



'Sahnede 2 bin kilo çıkıyorum'



Geçtiğimiz günlerde Günay’da sahneye çıkan Hülya Avşar sahneye basın almamıştı. Kilo aldığı için basın almayıp, Fotoshoplu fotoğraflarını servis eden Avşar çıkan haberlere sitem etti. “Sahnede 2 bin kilo çıkıyorum. Çıtıpıtı insanım bana kilo almış yazıyorlar. Selfie her şeyi ortaya çıkaracak” dedikten sonra Selfie için habercileri de kullanmayı istedi. Yaptığı röportajı video kaydına alan Hülya Avşar’ın bu anları objektiflerimize bu şekilde yansıdı. Aracına bindikten sonrada gazetecilere takılan Avşar “Sizlerle yıllardır röportaj yapıyorum. Eliniz boş dönmeyin diye şebeklik yapıp malzeme veriyorum. Eliniz boş dönmeyin diye” dedi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin