Hulusi Kentmen'in vasiyetini torunu yerine getirdi: Maddi imkânsızlıklar nedeniyle kapattığı tiyatroyu yeniden kurdu

Yeşilçam’ın sevilen oyuncusu Hulusi Kentmen’in 1961 yılında açtığı ancak maddi imkânsızlıklar nedeniyle kapattığı Hulusi Kentmen Tiyatrosu, torunu Melek Kentmen tarafından yeniden kuruldu. Dedesinin vasiyetini yerine getiren Melek Kentmen, 'Yeşilçam Müzikali'ni seyirciyle buluşturacak.

Google Haberlere Abone ol
Hulusi Kentmen'in vasiyetini torunu yerine getirdi: Maddi imkânsızlıklar nedeniyle kapattığı tiyatroyu yeniden kurdu

Yeşilçam’ın tonton dedesi Hulusi Kentmen’in 1961 yılında açtığı ancak maddi imkânsızlıklar nedeniyle kapattığı Hulusi Kentmen Tiyatrosu, torunu Melek Kentmen tarafından yeniden açıldı. Dedesinin vasiyeti için tiyatroyu yeniden açan Melek Kentmen, ilk olarak 'Yeşilçam Müzikali'ni seyirciyle buluşturacak.

Türk sinemasının unutulmaz aktörlerinden Hulusi Kentmen, 1961 senesinde kendi adını taşıyan bir tiyatro kursa da maddi imkânsızlıklar nedeniyle tiyatroyu bir süre sonra kapatmıştı.

1993 yılında vefat eden efsane oyuncunun torunu Melek Kentmen, Hulusi Kentmen Tiyatrosu’nu yeniden kurdu. Kentmen, dedesinin hem vasiyetini yerine getirmek hem de adını yaşatmak istediği için bu kararı aldığını açıkladı.

Hulusi Kentmen Tiyatrosu ilk olarak 'Yeşilçam Müzikali' ile seyirciyle buluşacak. Ferhat Uludere’nin yazdığı, Cenk Yüksel’in yönettiği oyunda 20 oyuncu rol alıyor.

GELİRİ DEPREMZEDELERE BAĞIŞLANACAK

Mayıs ayında seyircinin beğenisine sunulacak olan 'Yeşilçam Müzikali'nin ilk gecesinden elde edilecek gelir depremzedeler için bağışlanacak.

Sonraki süreçte de Mor Salkım Kadın Dayanışma Derneği’ne düzenli olarak bağış yapılacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin