Hull City'de, Shota Arveladze ile yollar ayrıldı. Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'de teknik direktör Shota Arveladze'nin görevine son verildi

Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'de teknik direktör Shota Arveladze'nin görevine son verildi.

Google Haberlere Abone ol
Hull City'de, Shota Arveladze ile yollar ayrıldı. Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'de teknik direktör Shota Arveladze'nin görevine son verildi

Hull City üst üste alınan kötü sonuçların ardından Shota Arveladze ile yolların ayrıldığını açıkladı.

İngiltere Championship'e çok iyi bir başlangıç yapan ancak son haftalarda üst üste alınan mağlubiyetlerle ligin alt sıralarına gerileyen Hull City'de beklenen ayrılık gerçekleşti.

Hull City'nin resmi sayfasından yapılan açıklamada Shota Arveladze ile yolların ayrıldığı açıklandı. Shota Arveladze, bu sezon Hull City'nin başında çıktığı 11 resmi maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı.

''GÖRÜŞ AYRILIĞI YAŞADIK''

Kulübün resmi internet sitesine konuyla ilgili açıklama yapan Hull City Yönetim Kurulu Başkanı Acun Ilıcalı, "Milli arada Shota ile takımın gidişatı ve kulübün geleceğiyle ilgili birkaç görüşmemiz oldu. Bu görüşmeler sonucunda görüşlerimizin ortak olmadığı ortaya çıktı ve yollarımızı ayırma kararı aldık. Shota ve Peter'a teşekkür ediyoruz. En büyük saygılarımızla ve geleceğe yönelik sevgi dolu dileklerimizle ayrılıyoruz. Şimdi odak noktamız Andy ile takımı desteklemek ve bu kulübü ileriye taşımak için mümkün olan en iyi adayı bulmak" ifadelerine yer verdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin