Hull City teknik direktörü Liam Rosenior'dan, Ozan Tufan itirafı: Kulüpten ayrılmak istediğine dair hiçbir işaret yok

Fenerbahçe'den Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz ekibi Hull City'e sezon başında transfer olan Ozan Tufan'ın geleceği için karar verildi.

Google Haberlere Abone ol
Hull City teknik direktörü Liam Rosenior'dan, Ozan Tufan itirafı: Kulüpten ayrılmak istediğine dair hiçbir işaret yok

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City sezon başı transfer döneminde Fenerbahçe'den Milli futbolcu Ozan Tufan'ı kadrosuna katmıştı. Championship ekibiyle anlaşma sağlayan tecrübeli orta saha takımın vazgeçilmezleri arasında yer alsa da geleceği tartışma konusu olmaya devam ediyor.

İngiliz ekibinin yeni Teknik Direktörü Liam Rosenior, Ozan Tufan'ın geleceği için dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Liam Rosenior yaptığı açıklamada, "Resmi olarak hiçbir şey duymadım. Olağanüstü bir oyuncu olduğunu biliyorum, inanılmaz bir kariyeri var ve şimdiye kadar beni gerçekten mutlu eden şey, onun benimle çalışma hevesi. O, birlikte çalışmaktan hoşlandığım ve bunun mümkün olduğu kadar uzun süre devam etmesini umduğum harika bir oyuncu" dedi.

''KULÜPTEN AYRILMAK İSTEDİĞİNE DAİR HİÇBİR İŞARET YOK''

Ozan Tufan ile görüşmesi hakkında detayları açıklayan teknik adam, "Ozan ile son görüşmemiz gerçekten çok verimli geçti. Aslında bana mesaj atıyordu. Fitness programı üzerinde gerçekten çok çalışıyor ama ondan kulüpten ayrılmak istediğine dair hiçbir işaret yok." sözleri ile iddialara son noktayı koydu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin