Hükümet Kadın 2 ne zaman vizyona girecek?

Demet Akbağ'ın başrol oynadığı “Hükümet Kadın 2” filminin çekimleri tamamladı.

Google Haberlere Abone ol
Hükümet Kadın 2 ne zaman vizyona girecek?

Oyuncu Sermiyan Midyad'ın yazıp yönettiği Hükümet Kadın 2 filminde Akbağ’a eşlik eden oyuncular arasında Hükümet Kadın 1 filminin oyuncuları Mahir İpek, Gülhan Tekin, Burcu Gönder, Mine Teber, Osman Alkaş, Mehmet Yaşar gibi isimler bulunuyor. Ercan Kesal da filmde konuk oyuncu olarak yer alacak.



Filmin ilkinde hayata gözlerini kapayan Xate ( Demet Akbağ )ve eşi Aziz Veysel'in ( Ercan Kesal ) yaklaşık 10 yıl önceki maceralarını beyazperdeye aktaracak. Demet Akbağ, ikinci filmde ilkinde de olduğu gibi, güçlü, komik ve inatçı Xate karakteriyle karşımızda olacak.



Hem kamera önünde hem de arkasında çalışan Mardinli ve Midyatlılar ilkini çok beğendikleri filmin, ikincisinde de yer almaktan büyük keyif duyduklarını dile getirdi. Çekim ekibinin tek zorlayan durumun, zaman zaman 45 dereceyi aşan sıcak hava olduğu öğrenildi.



"Hükümet Kadın 2 filminin gösterim tarihi Kasım 2013 olarak belirlendi. 2013 Ocak'ta vizyona giren ilk Hükümet Kadın, sezonun en çok izlenen ve beğenilen filmleri arasında yerini almış ve 1.384.613 kişi tarafından izlenmişti. (DHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin