HÜDA PAR'dan Mansur Yavaş'a suç duyurusu

HÜDA PAR, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusunun ardından basın açıklaması yapılarak Yavaş'a tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
HÜDA PAR'dan Mansur Yavaş'a suç duyurusu

Seçim sürecinin başlamasının ardından Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyecekleri açıklayan HÜDA PAR,  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında suç duyurusunda bulundu. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, HÜDA PAR için "Terörist teröristtir. Bunun PKK'lısı, HÜDA PAR'lısı ayrımı olmaz. Hepsine de karşıyız, hepsinin de kökünü kazırız" demişti.

HÜDA PAR, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Mansur Yavaş hakkında suç duyurusunda bulundu.

HÜDA PAR'dan Mansur Yavaş'a suç duyurusu

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu adına suç duyurusunda bulunduklarını belirten Yemez, "Ankara halkına hizmet etmesi için seçilen ve bu doğrultuda çalışması gereken sözde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olan Mansur Yavaş, 19 Nisan 2023 tarihinde Sinop mitinginde sarf etmiş olduğu 'Terörist teröristtir; bunun PKK'lısı, HÜDA PAR'lısı ayrımı olmaz…, hepsine de karşıyız hepsinin de kökünü kazırız' sözleri ile, HÜDA PAR'ı bir terör örgütüyle birlikte anarak ve bir terör örgütü gibi yansıtarak HÜDA PAR'a gönül vermiş on binlerce insanımızı hedef göstererek halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama suçunu işlemiştir." şeklinde belirtti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin