HSK'dan Serkan Tüzün için taziye mesajı

Eşini öldürüp intihar eden Adalet Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'nda Daire Başkanı görevinde bulunan Serkan Tüzün için HSK bir taziye mesajı yayımladı.

Google Haberlere Abone ol
HSK'dan Serkan Tüzün için taziye mesajı

Adalet Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'nda Daire Başkanı görevinde bulunan Serkan Tüzün eşini öldürüp intihar etti.

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Tüzün için taziye mesajı yayınladı.

HSK'nın taziye mesajında, ''Adalet Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Daire Başkanı Sayın Serkan Tüzün'ün vefat ettiğini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dileriz.'' ifadeleri yer aldı.

HSK'dan Serkan Tüzün için taziye mesajı

Serkan Tüzün daha önce Alperen Ocakları Genel Başkanlığı görevinde bulunmuştu.

SERKAN TÜZÜN KİMDİR?

Serkan Tüzün Alperen Ocakları Eski Genel Başkanıdır. Daha sonra arkadaşlarıyla bu görevden ayrılan Tüzün, Adalat Bakanlığı'nda tetkik hakim olarak görev yapmıştır. Son yapılan görevlendirmeyle Serkan Tüzün, Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı'nda Daire Başkanı olarak görev yapmıştır.

SERKAN TÜZÜN NEDEN ÖLDÜ?

Serkan Tüzün henüz bir bilinmeyen sebepten önce eşini daha sonra kendisini vurarak intihar etti. Serkan Tüzün'ün ve eşinin cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

NELER OLDU?

Serkan Tüzün, sabaha karşı 3 çocuklarının da bulunduğu evde eşi İlksen Tüzün ile tartışmaya başladı.

TABANCA İLE ATEŞ ETTİ

Hakim Tüzün, kendisi gibi hukukçu olan ve hakimlik sınavlarına hazırlanan eşi İlksen Tüzün'e tabanca ile ateş etti, ardından aynı tabancayla kendini vurdu. Komşularının haber vermesi üzerine polis ve sağlık ekipleri eve sevk edildi.

ÇİFTİN ÖLDÜĞÜ BELİRLENDİ

Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Tüzün çiftinin öldüğü belirlendi. Çiftin cesetleri, polisin yaptığı incelemenin ardından adli tıp kurumuna kaldırıldı.

HSK'dan Serkan Tüzün için taziye mesajı - Resim : 2

'12 YIL KIZIMI DIŞARI ÇIKARMADI'

Olayı duyarak şehir dışından gelen İlksen Tüzün'ün annesi, damadının kızına şiddet uyguladığını öne sürerek, "Allah rızası için torunlarımı bunlara vermeyin. Benim çocuğumun cenazesini verin bana, götüreyim. İçip içip benim çocuğuma işkence ediyordu. 12 yıldır benim çocuğumu bize göstermedi, çocuğumun telefonlarını dinliyordu. Ben çocuğumun yanında olamadım, beni çocuklarıyla tehdit etti; 'çocukların yüzünü göstermem' dedi. Kızımı bu eve hapsetti. 12 yıldır kapı dışarı çıkmadı. Adam psikopattı, hastaydı. 'Tedavi ol' dedim ama; 'ben hasta değilim' dedi, kabul etmedi" diye konuştu.

HSK'dan Serkan Tüzün için taziye mesajı - Resim : 3

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin