Hollywood’un peşinden koştuğu Fransız'ın oyunu İstanbul'da

Tiyatro oyunu 'Gerçek', 7 Nisan Cuma günü Sahne Beşiktaş’ta...

Google Haberlere Abone ol
Hollywood’un peşinden koştuğu Fransız'ın oyunu İstanbul'da

Yazdığı tiyatro oyunları ve hikayeleri birçok dile çevrilen, son zamanların en çok dikkat çeken yazarlarından Florian Zeller’in oyunu Türkiye’de!



Dünyaca ünlü ‘The Guardian’ gazetesinin ‘çağımızın en etkileyici yazarı’ dediği Zeller’in “La Vérieté” (Gerçek) oyunu Osmantan Erkır ve Çiçek Dilligil’in yönetmenliğiyle Beşiktaş’ta sahnelenecek. Bugüne kadar 10 tiyatro oyunu yazan Florian Zeller’in 5 de romanı bulunuyor. Yazarın The Father (Baba) oyunu ile 2014’te kazandığı, Fransa’nın en önemli tiyatro ödülü olarak bilinen Moliere Ödülü (Moliére Award), aldığı birçok ödülden sadece biri. Neredeyse tüm listelerde de “yılın en iyi oyunu” olarak üst sıralarda yer aldı. Ayrıca Florian Zeller, heykeltraş ve oyuncu eşi Marine Delterme ile gittikleri her yerde de basının gözdesi.



İlişkiler üzerine keskin bir komedi 'Gerçek'



Levent Tülek, Pelinsu Pir, Çiçek Dilligil ve Osmantan Erkır’dan ilişki çıkmazlarına, çarpıcı ve eğlenceli bir bakış açısı getirecek keskin bir komedi!



Oyunun afişi ise Trükiye’nin en önemli kültür-sanat projelerinin afişini hazırlayan Emre Erdem imzalı. “Gerçek” tiyatroseverlerle ilk buluşmasını 7 Nisan Cuma günü Sahne Beşiktaş’ta gerçekleştirecek.



“Gerçek” Sinopsis:

İki evli çift, arkadaşlık, şüphe, aldatma... ve gerçek ‘GERÇEK’ arkadaşlık, aşk, kuşku, aldatma ve son olarak da gerçeklerin iki evli çiftin gözünden sorgulandığı keskin bir komedi. Oyunun konusu: İki evli çiftin hikayesi olan Gerçek’te olaylar işadamı Michel ve yasak aşk yaşadığı göz doktoru Alice’in etrafında gelişir. Aynı zamanda Michel’in en yakın arkadaşının da karısı olan Alice’in bu yasak aşktan beklentileri artınca Michel kendini beklenmedik durumların içinde bulur.



Hollywood’un peşinden koştuğu Fransız'ın oyunu İstanbul'da


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin