HKP Genel Başkanı bıçakla yaralama gerekçesiyle gözaltına alındı!

Halkın Kurtuluş Partisi’nin (HKP) Genel Başkanı Nurullah Efe, bıçakla yaralama gerekçesiyle gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol
HKP Genel Başkanı bıçakla yaralama gerekçesiyle gözaltına alındı!

Halkın Kurtuluş Partisi’nin (HKP) Genel Başkanı Nurullah Efe, oğlu ile birlikte karıştığı kavgada bıçakla yaralama ya neden olduğu gerekçesi gerekçesiyle gözaltına alındı.  İstanbul Emniyeti'ni harekete geçiren "Bıçakla Yaralama" olayı, Üsküdar İlçesi'ne bağlı Güzel Tepe Mahallesi Ganimet Sokak üzerinde dün saat 11.50 sıralarında meydana geldi.

Söz konusu adreste bulunan metruk binanın bahçesinde iddialara göre daha önceden budanmış ağaçları ikamet sahibinden izin alarak toplamaya gelen Recep A. (60), eşi Hasibe A. ve Hatice A. ile aynı sokakta oturan Halkın Kurtuluş Partisi (HKP) Genel Başkanı Nurullah Efe (77) ve oğlu Hikmet Efe (42) arasında "Yaş ağaçları kesiyorsunuz" tartışması çıktı.

İddialara göre iki taraf, sokak ortasında bıçaklı ve sopalı kavga etti. O anlar kayıt altına alındı. Recep A., 1'i sırtından ve 2'si karın bölgesinden olmak üzere üç bıçak darbesiyle ağır yaralandı ve Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayda iddialara göre; mala zarar verme suçundan kaydı olan Nurullah Efe ve kasten yaralama, tehdit, hakaret ve konut dokunulmazlığını ihlal suçlarından kaydı olan oğlu Hikmet Efe de yaralandı. Yaralanan iki taraf da birbirlerinden şikayetçi ve davacı oldu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin