Hizmet sektöründe yeni bir aktör daha katıldı: Hemen Hallet

Pandemi ile birlikte gittikçe büyüyen mobil uygulama sektörüne yeni bir aktör daha katıldı. Üyelik modeli ile çalışan ve 0 komisyon ile çalışan Hemen Hallet uygulaması pilot bölge olarak İstanbul’da hizmet vermeye başladı.

Google Haberlere Abone ol
Hizmet sektöründe yeni bir aktör daha katıldı: Hemen Hallet

Geçtiğimiz yıl geliştirilmeye başlanan ve “Hemen halledilmesi gereken bir işim var ve yakınımda bunu uygun fiyata yaptırabileceğim birileri olmalı.” fikri ile ortaya çıkan uygulamanın en büyük farkı çöp dökme, köpek gezdirme gibi en ufak işlerden ev taşıma, ev boyama, profesyonel çalışan bulma gibi büyük işlere kadar her işin hızlıca ve lokasyon bazlı olarak çözülebilmesi.

Uygulama “sıfır komisyon” ile çalışıyor.

Benzer bir çok uygulamanın reklam ve komisyon ücreti ile çalıştığı bir dönemde Hemen Hallet kullanıcısına sıfır komisyon ve reklamsız tanıtım fırsatı sunuyor.

Evinizde atıl durumda olan eşyaların kiralama ve satışı için de kullanılan uygulama bu hizmetten de herhangi bir komisyon almadan alıcı ile satıcıyı buluşturuyor.

Hizmet sektöründe yeni bir aktör daha katıldı: Hemen Hallet

Uygulamayı geliştirirken en çok kullanım kolaylığı ve hız üzerine çalıştıklarını söyleyen uygulamanın yaratıcısı Ertuğrul Tan “Amacımız nitelikli, niteliksiz ayırt etmeden herkesin rahatlıkla kullanıp tamamen kendilerinin kazanacağı bir uygulama geliştirmekti. Uzun süren çalışmalar sonunda bunu yaptığımız test simülasyonlarında başardığımızı gördüğümüz için mutluyuz. Türkiye gibi mobil uygulamaların her geçen gün rekor seviyelerde kullanıldığı bir ülkede tamamen ücretsiz ve her şeyden önemlisi de %100 kazandıran bir uygulamaya çok ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz.” dedi.

Uygulama pilot bölge olan İstanbul’da kullanımının ardından kısa süre içerisinde tüm Türkiye’de kullanılabilir olacak.

Etiketler şirket
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin