Hızlı ve Öfkeli 10 nerede çekildi. Hızlı ve Öfkeli 10 nereden izlenir. Hızlı ve Öfkeli 10 konusu nedir, oyuncuları kimler. Hızlı ve Öfkeli 10 kaç dakika?

Hızlı ve Öfkeli 10 filmi vizyona girdi. Yönetmenliğini Louis Leterrier’ın üstlendiği Hızlı ve Öfkeli filminde aksiyon dolu sahneler yer alıyor. Filmin başrolünde ünlü oyuncu Vin Diesel yer alıyor. Peki Hızlı ve Öfkeli 10 nereden izlenir? Hızlı ve Öfkeli 10 konusu nedir, oyuncuları kimler? Hızlı ve Öfkeli 10 kaç dakika? İşte detaylar.

Google Haberlere Abone ol
Hızlı ve Öfkeli 10 nerede çekildi. Hızlı ve Öfkeli 10 nereden izlenir. Hızlı ve Öfkeli 10 konusu nedir, oyuncuları kimler. Hızlı ve Öfkeli 10 kaç dakika?

Hızlı Ve Öfkeli 10 filmi 19 Mayıs 2023 Cuma günü sinemalarda yer aldı. İlk olarak 2001 yılında vizyona giren, dünya çapında büyük seyirci kitlesine ulaşan Hızlı ve Öfkeli filmi 10. serisiyle de beğenileri toplamaya devam edecek. 

Peki Hızlı ve Öfkeli 10 konusu nedir, oyuncuları kimler? Hızlı ve Öfkeli 10 kaç dakika?

Hızlı Ve Öfkeli 10 filmi 141 dakika sürüyor. İşte tüm detaylar.

HIZLI VE ÖFKELİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Hızlı ve Öfkeli 10 (Fast X) filminin çekimleri  Londra, Roma, Torino, Lizbon ve Los Angeles'ta gerçekleşti.

HIZLI VE ÖFKELİ 10 KONUSU NEDİR?

Dom Torretto, kendisinden intikam almak isteyen kötülere karşı kendini ve ekibini korumak zorundadır. Şu zamana kadarki en ölümcül rakipleriyle karşı karşıya olan Dom Torretto, intikam hırsıyla yanıp tutuşanları sonsuza dek yok etmek için harekete geçer.

HIZLI VE ÖFKELİ 10 OYUNCULARI KİMLER?

Vin Diesel

Jason Statham

Michelle Rodriguez

Tyrese Gibson

Chris "Ludacris" Bridges

Jason Momoa

John Cena

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin