Hiranur Vakfı'nın internet sitesi hackleyip Atatürk'ün sözü paylaştılar

Kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel'in kızını henüz 6 yaşındayken evlendirmesi olayıyla gündeme gelen Hiranur Vakfı'nın sitesi hacklendi. Sitenin anasayfasında Mustafa Kemal Atatürk'ün bir çizimi ve fotoğrafı ile "Efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat, medeniyet tarikatıdır" sözü yer aldı. 

Google Haberlere Abone ol
Hiranur Vakfı'nın internet sitesi hackleyip Atatürk'ün sözü paylaştılar

Kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel'in kızını henüz 6 yaşındayken evlendirmesi olayıyla gündeme gelen Hiranur Vakfı'nın sitesi hacklendi.

İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.’nin 6 yaşında evlendirilmesi ve cinsel istismara uğradığının ortaya çıkması Türkiye’yi ayağa kaldırdı. Yusuf Ziya Gümüşşel, anne F.G. ve imam nikâhıyla evlendirildiği K.İ. hakkında, “zincirleme şekilde çocuğun cinsel istismarı” suçundan dava açıldı.

Yaşanan gelişmeler sonrası vakfın internet sitesi hacklendi.

ATATÜRK'ÜN SÖZÜNÜ ANAYASAYFAYA KOYDULAR

Sitenin anasayfasında Mustafa Kemal Atatürk'ün bir çizimi ve fotoğrafı ile "Efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat, medeniyet tarikatıdır" sözü yer aldı.

Hiranur Vakfı'nın internet sitesi hackleyip Atatürk'ün sözü paylaştılar

Daha sonra vakıf, sitenin kontrolünü kısmen aldı. Anasayfada, "Sitemiz hacklenmiştir. Tarafımızdan kontrol sağlandıktan sonra tekrar yayına alınacaktır. Lütfen yanlış ve maksatlı bilgilere itibar etmeyiniz" açıklaması paylaşıldı.  

Hiranur Vakfı'nın internet sitesi hackleyip Atatürk'ün sözü paylaştılar - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin