Hintliler'in Tuba Büyüküstün hayranlığı

Tuba Büyüküstün'e Arplar'dan sonra, şimdi de Hintliler yoğun ilgi gösteriyor.

Google Haberlere Abone ol
Hintliler'in Tuba Büyüküstün hayranlığı

Bu yıl 67’ncisi düzenlenen Berlinale International Film Festivali ve Europa Film Market’te, Hint yapımcıların Tuba Büyüküstün'ün rol aldığı filmlere büyük ilgi gösterdiği ortaya çıktı. Hint televizyoncular, güzel oyuncunun eşi Onur Saylak ile birlikte kamera karşısına geçtiği 'Rüzgarın Hatıraları' adlı sinema filmini satın aldı.



9-17 Şubat tarihleri arasında Berlin'de gerçekleşen Berlinale International Film Festivali ve Europa Film Market'e (EFM), Türkiye adına sinemacılar Hakan ve Nur Türkşen çifti katıldı. Yazz Film olarak Türkiye'den 50'yi aşkın filmle festivale katıldıklarını açıklayan Hakan ve Nur Türkşen, Bollywood yapımcılarının Tuba Büyüküstün'ün peşinde olduklarını söylediler.



Türkşen çifti, "Festivalin son günü Türkiye standımıza, Bollywood'tan yapımcılar geldi. Tuba Büyüküstün filmimiz olup olmadığını sordular. Biz de eşi Onur Saylak'la birlikte oynadığı ‘Rüzgârın Hatıraları' filminin olduğunu söyledik. Çok sevindiler ve bu filmle birlikte 20 Türk filmini satın aldılar", şeklinde konuştular.



Türk filmleri Hindistan'da



Öte yandan çift Hint televizyoncuların Meleklerin Mucizesi, ‘Mandıra Filozofu 1 ve 2, Oscar adayı filmimiz Kalandar Soğuğu, Tamer Karadağlı'nın oynadığı Pamuk Prens, Emre Altuğ'un oynadığı ve henüz vizyona çıkmamış Mezarcı filmi, Ömer Uğur'un yönetmenliğini yaptığı Guruldayan Kalpler, Yüksel Aksu'nun yönetmenliğini yaptığı Dondurmam Gaymak’ı satın aldığını açıkladı.



Hintliler'in Tuba Büyüküstün hayranlığı


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin