Hıncal Uluç'un Ekrem İmamoğlu hayranlığı

Hükümete yakın Sabah gazetesinin yazarı Hıncal Uluç, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na hayranlığını yazdı. Hıncal Uluç, Ekrem İmamoğlu'na o konuda 'yanındayım' diyerek destek verdi.

Google Haberlere Abone ol
Hıncal Uluç'un Ekrem İmamoğlu hayranlığı

Hükümete yakın Sabah gazetesinin yazarı Hıncal Uluç, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na hayranlığını yazdı.

"Ekrem İmamoğlu'nu Beylikdüzü Belediye Başkanıyken tanımış, hayran olmuştum. İlçesini gezerken yaptıklarını görünce, hayranlığım daha da artmıştı" ifadeleriyle İmamoğlu'na hayranlığını dile getiren Uluç, 'İstanbul Taksileri' konusunda İmamoğlu'nun yanında olduğunu söyledi.

Uluç, 'Yanındayım İmamoğlu!..' başlığıyla İmamoğlu'na köşesinden böyle destek verdi:

Yanındayım İmamoğlu!..
Ekrem İmamoğlu'nu Beylikdüzü Belediye Başkanıyken tanımış, hayran olmuştum. İlçesini gezerken yaptıklarını görünce, hayranlığım daha da artmıştı.
İstanbul Belediye Başkanlığı için Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu, partilerinin adayı olunca, bir İstanbullu olarak sevinmiş ve hatırlarsınız bu köşede "Kim kazanırsa kazansın, kazanan İstanbul olacak" demiştim.
İmamoğlu kazandı ve.. Beklediklerim olmadı.. İmamoğlu değişti. Hedefleri değişti.. Benim tanıdığım, alkışladığım adam gitti, bambaşka, hata üstüne hata yapan biri geldi. İktidar kanadı bir taktik hatası yapmasa ve her gün, her koldan ona saldırmasa, kendi yıkılacak ya da partisi içindeki muhalefet onu süpürecekti.
Öylesi..

Yazının tamamını okumak için tıklayınız.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin