Hıncal Uluç’tan BEIN Sports’a çok sert tepki: Defolun gidin ülkemden

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, Katarlılara ait yayıncı kuruluş BEIN Sports'u sert sözlerle eleştirdi. beIN Sports'un başkanları sansürlediğini belirterek, 'Gol olunca, saha içinde ve tribünlerde olan her şeyi görüyoruz, ama Şeref Tribünü yasak, sansürlü orası. Defolun gidin ülkemden..' diye yazdı.

Google Haberlere Abone ol
Hıncal Uluç’tan BEIN Sports’a çok sert tepki: Defolun gidin ülkemden

Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç, bugünkü "Yayıncı Kuruluş ve TRT!.." başlıklı köşe yazısında Katarlılara ait yayıncı kuruluş beIN Sports’u ve TRT Spor’u eleştirerek yerden yere vurdu.

Yazısına “Ali Koç nam adam dedesi Vehbi Koç’un ne derece haklı olduğunu kanıtlamak için elinden geleni yapıyor.” diye başlayan Uluç ‘Vehbi Bey, Hobi olarak ne isterseniz yapın ama, spor işlerinde başkan olmayın. Soyadınıza ve Koç Kurumu’na zarar verirsiniz derdi. Kaç sohbetimizde bana izah etti sebebini. Haklıydı. İşte Ali Koç’un, Fener Başkanı Torun Ali Koç’un hali pür melali.. Şeref Tribününden kendisini protesto eden Fenerli taraftarın üzerine atlıyor, Cüneyt Arkın gibi. Bu gözü dönmüşlük Koç adına yakışır mı?” diye yazdı.

Ali Koç’un taraftarlar bölümüne atlamasını göstermeyen yayıncı kuruluşu eleştiren Uluç, “Sen 25 kamera ile oradayken, gündem yaratan Ali Koç/ Cüneyt Arkın görüntülerini, cep telefonları sayesinde sosyal medyada izliyoruz, ayıp değil mi…” dedi.

Hıncal Uluç'un yazısını okumak için TIKLAYIN

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin