Hıncal Uluç topa tuttu: 'BeIN rezilliği...'

Sabah gazetesi  yazarı Hıncal Uluç, Türkiye liglerinin yayıncı kuruluşu beIN Sports’a sert ifadelerle yüklendi. Hıncal Uluç bugünkü köşesinde yayıncı kuruluş için ağır ifadeler kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Hıncal Uluç topa tuttu: 'BeIN rezilliği...'

Sabah gazetesi  yazarı Hıncal Uluç, yapması gereken ödemeyi yapmadığı için futbol kulüpleri tarafından protesto edilen ancak bu protestoyu takım kadrolarını ekrana getirerek sansürleyen Türkiye liglerinin yayıncı kuruluşu beIN Sports’a sert ifadelerle yüklendi.

Yayın platformuna ağır ifadelerle yüklenen Uluç'un yazısı şöyle:

Halkın Haber Alma Hakkı’nı gasp etmek serbest.. mi?

İşte BeIN rezilliği, utancı.. İşte halkın haber alma hakkına ihanet..

BeIN, yani yayıncı kuruluş, kulüplere yapması gereken ödemeleri, federasyonla anlaşmasına rağmen yapmıyor. Maddi bakımdan çöküntü durumdaki kulüpler, asgari ücretle çalışan kulüp işçilerinin paralarını dahi ödeyemiyorlar. Ortaklaşa bir protesto kararı aldılar.

Başlama vuruşunu yapıyorlar ve biri topu ayağında tutuyor. Geri kalan 21 futbolcu da yerinde duruyor. Tam bir dakika..

..ve BeIN, yani yayıncı kuruluş, bu protesto anını ne gösteriyor, ne açıklama yapıyor. Durumu bilmeyen seyirci habersiz, bilgisiz, şaşkın. O an ekranda gördüğü şey işte bu.. Takım kadroları..

..ve BeIN'in "Satılmış spikeri"nin sesini duyuyor sadece.. "Şimdi size takım kadrolarını yeniden gösterelim.." ..ve utanmadan, sıkılmadan o kadroları okuyor. Bileni aptal yerine koyarak.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin