HINCAL ULUÇ KENDİ GAZETESİ´NİN MANŞETİNE AĞIR YÜKLENDİ

Hıncal Uluç´un zaman zaman gazetesindeki manşetlere yönelik eleştirilerine hep tanık olunuyor. Uluç bu kez de Yılmaz Büyükerşen hakkındaki manşet üzerine çok ağır bir yazı kaleme aldı. Uluç, gazetesinde eleştirilere nedoen olan Büyükerşen´in heykeli dikilecek adam olduğunu iddia etti.

Google Haberlere Abone ol
HINCAL ULUÇ KENDİ GAZETESİ´NİN MANŞETİNE AĞIR YÜKLENDİ

Onbirinci emir.. Asla hizmet etmeyeceksin..


Yılmaz Büyükerşen..Eskişehir ovasının tam göbeğine, kilometrelerce mesafeden görülecek kadar devasa bir heykeli dikilesi adam..


Tarih boyu Eskişehir'e onun kadar hizmet edeni yoktur.. Abartmıyorum.. Büyükerşen Eskişehir'in tarihini değiştiren adamdır..


Dünya çapında bir eğitim olayı olmanın ötesinde, Eskişehir'in sosyal yapısında büyük bir değişim ve gelişim yapmasına sebeb olmuştur, Anadolu Üniversitesi..


Büyükerşen bu üniversiteyi yaratan adamdır.


Bu ülkeyi yönetenler, ölünceye dek görevde kalma hakkına sahipken, üniversitelerde iki dönemde eskidikleri kabul edilir.. Bu yüzden Büyükerşen yoktan var ettiği üniversitenin başından anlamsız bir yasa ile uzaklaşmak zorunda kalınca, siyasete karar vermiş ve Eskişehir Belediye Başkanı olmuştur. Yetenekleri bu ülkeyi yönetmeye layık bir liderde olması gerekeni katlarken.. Başbakan olacak adamken..


Çünkü o Eskişehirlidir. Önce Eskişehir'ine hizmet etmek vardır yüreğinde, beyninde..


Bu kentle ilgili projelerini, yaptıklarını zaman zaman izliyorum..


Anadolu bozkırlarında bir çağdaş yaşam kenti yaratıyor.. Bu ülkede 10 Eskişehir daha yaratılsa, üç büyük kente göç baskısı büyük ölçüde hafifleyecek.. Öylesine..


Dün bizim manşeti görünce başımdan aşağı kaynar sular dökülmeliydi. Oysa şaşırmadım..


Bu ülkede hizmet edeni asma geleneği vardır..

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin