Hilmi Daşdemir'den canlı yayında Prof. Dr. Ersan Şen’e Cumhurbaşkanı adaylığı teklifi. Prof. Dr. Ersan Şen adaylığa yeşil ışık yaktı

tv100'de ekranlara gelen Eşit Ağırlık programında Hilmi Daşdemir, Prof. Dr. Ersan Şen’e Cumhurbaşkanı adaylığı teklifinde bulundu. Prof. Dr. Ersan Şen bu teklife yeşil ışık yaktı, "Çoban ateşleri yakılırsa neden olmasın?" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Hilmi Daşdemir'den canlı yayında Prof. Dr. Ersan Şen’e Cumhurbaşkanı adaylığı teklifi. Prof. Dr. Ersan Şen adaylığa yeşil ışık yaktı

Usta gazeteci ve televizyon Erdoğan Aktaş'ın tv100 ekranlarında hazırlayıp sunduğu Eşit Ağırlık programında dikkat çeken bir diyalog yaşandı.

Oprtimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir, Prof. Dr. Ersan Şen’e Cumhurbaşkanı adaylığı teklifinde bulundu. Şen teklife yeşil Işık yaktı ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte tv100 canlı yayınında yaşanan o diyalog:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Cumhurbaşkanı adaylarının Recep Tayyip Erdoğan olduğunu açıklamıştır. Bu açıklamanın ardından da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan adaylığını duyurmuştu. Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu adaylığını açıklamaya davet etmişti.

Kılıçdaroğlu ise Cumhurbaşkanı adayını 6'lı masa ile belirleyeceklerini ve seçim kararı alınması halinde hemen açıklayacaklarını söylemişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin