Hilal Altınbilek, Bir Zamanlar Çukurova’nın 'Hanımağası'nı anlattı!

atv ekranında üç sezondur, perşembe gecelerinin zirvesinde yer alan yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’da ‘Züleyha Yaman’ karakterine hayat veren Hilal Altınbilek, DİZİ TV’ye karakterinin 3 yıllık macerasını anlattı.

Google Haberlere Abone ol
Hilal Altınbilek, Bir Zamanlar Çukurova’nın 'Hanımağası'nı anlattı!

Züleyha’ya baktığında “Hayatta insanın başına her şey gelebilir” diyen, Altınbilek, bazı sahneleri okurken yutkunduğunu, altından nasıl kalkacağını düşündüğünü söyledi.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

𝐃İ𝐙İ 𝐓𝐕 (@dizitvatv)'in paylaştığı bir gönderi

'ZÜLEYHA’NIN YILMAZ’I KAYBETTİĞİ SAHNEDEN ÇOK ETKİLENDİM!'

Hikayenin başında, İstanbul’da bir terzi çırağı olan Züleyha ve otomobil tamirhanesinde çalışan Yılmaz, evlenmek için para biriktirirken, başlarına gelenler onları Adana’da şehrin ileri gelenleri arasına dahil etti.

Adeta tüm coğrafyaya karşı aşklarını koruyan ve birlikte bir hayat için çırpınan Züleyha ve Yılmaz tam hayallerine kavuştuklarında bir trafik kazası onları birbirlerinden ayırdı! Yılmaz karakterinin hayata veda ettiği anlar, Hilal Altınbilek’in 3. sezonda en çok etkilenerek oynadığı sahneler oldu.

Hilal Altınbilek, Bir Zamanlar Çukurova’nın 'Hanımağası'nı anlattı!

Hilal Altınbilek, Pazar Saat 11:30’da ekrana gelecek özel röportajında ayrıca, 3 sezondur göz kamaştıran 70’li yıllar kostümlerine dair de hem beğendiklerini hem karakterini en çok etkileyenlerini anlatacak.

Hilal Altınbilek’li Dizi TV, Pazar 11:30‘da atv’de…

Hilal Altınbilek, Bir Zamanlar Çukurova’nın 'Hanımağası'nı anlattı! - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin