"Hiçbir site onun tırnağı bile olamaz"

Beko'nun Anneler Günü için hazırlanan yeni reklam filmi yayında.

Google Haberlere Abone ol
"Hiçbir site onun tırnağı bile olamaz"

Beko’nun Anneler Günü için hazırladığı reklam filmi geçtiğimiz hafta sosyal medyada yayımlandı. Dijital reklam ajansı Pure tarafından Beko için hazırlanan Anneler Günü reklam filmi izleyicileri bir günlüğüne sosyal medyaya ara vermeye ve anneleriyle dolu dolu bir gün geçirmeye davet ediyor. 



Global bir proje olup, dünyanın birçok ülkesinde yayımlanacak olan ve Türkiye uyarlaması da çekilen reklam filminde, anneler popüler sosyal ağlar ve sitelerle özdeşleştirilmiş. Filmde “Hiçbir sosyal ağ onun yerini tutamaz” ve “Hiçbir site onun tırnağı bile olamaz” sloganları ile annelerin yeri geldiğinde bir Facebook, bir Twitter, bir Ekşi Sözlük ya da bir Google’dan fazlası olduğu anlatılıyor.



Reklam filmi, zamanlarının büyük bir kısmını internette geçiren kitleye sesleniyor. En popüler sosyal ağlara ve sitelere yaptığı ince göndermelerle anneye vurgu yapılıyor. Örneğin, annenin evde aranan her şeyin yerini bilmesi onu Google, verdiği her cevabın adeta bir aforizma olması onu Twitter, kuzenin yeni bir işe başladığını bilmesi onu Linkedin ve çocuklarının fotoğraflarını paylaşması onu aslında bir Instagram yapıyor. Global versiyonda ise farklı olarak annenin bir film hakkında spoiler vermesi onu IMDB ve değerli eski eşyaları satması onu Ebay yapıyor. 




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin