Hiç orgazm olamamasının belgeselini çekti: Kadın Orgazmının Sırları. Yewande Biala Aşk Adası'nın ünlü yüzüydü

26 yaşındaki eski Aşk Adası programının yıldızı Yewande Biala, 21 yaşındayken kadınların orgazm olabileceğini öğrendi. Şimdiye kadar hiç orgazm olmamasına şaşırdı ve bunun belgeselini çekti.

Google Haberlere Abone ol
Hiç orgazm olamamasının belgeselini çekti: Kadın Orgazmının Sırları. Yewande Biala Aşk Adası'nın ünlü yüzüydü

26 yaşındaki Biala, 2019'da Aşk Adası adındaki flört programına katılaak ünlü oldu. Biala'nın gerçek hayatında bir biokimyacı. Bu programa katıldığında hiç orgazm olmadığını açıkladı ve dikkatleri üzerine çekti.

Kendisine bu konuyla ilgili bir program çekme teklifi geldiğinde bunu başta reddetti ama sonra kendisi gibi kadınlara yol göstereceği için kabul etti.

Hiç orgazm olamamasının belgeselini çekti: Kadın Orgazmının Sırları. Yewande Biala Aşk Adası'nın ünlü yüzüydü

Alanında uzman bir çok insanla beraber çekilen belgeselde Biala, "Erkeklerin yüzde 95'i seks sırasında orgazm olurken, kadınların yüzde 65'i orgazm oluyor. Görünüşte cinsel açıdan özgürleşmiş çağımızda bile kadınların cinsel zevki tabu olmaya devam ediyor" diye konuşuyor.

Ayrıca Biala belgeselde, kadınların orgazm olabileceğini ancak 21 yaşında öğrendiğini itiraf ediyor. "Erkeklerle karşılaştırıldığında seks hakkında yeterince konuşmuyoruz" diyor, "Seksten zevk almak her zaman bir utançtır."

Bu utanç duygusu onu neredeyse Kanal 4 projesini tamamen geri çevirmeye sevk edecekti. "Kadın Orgazmının Sırları"nın arkasındaki yapımcıları, 2020'de belgesel fikriyle ilgili olarak onunla temasa geçtiler; bu, hiçbir zaman doruğa ulaşmadığını açıklamasından kısa bir süre sonraydı.

Hiç orgazm olamamasının belgeselini çekti: Kadın Orgazmının Sırları. Yewande Biala Aşk Adası'nın ünlü yüzüydü - Resim : 2

İlk tepkisi? "Kesinlikle hayır." oldu. Bunun nedenini ise şöyle açıkladı: "Utanmış hissetmiştim; kendimi seks hakkında konuşurken hayal edemiyordum".

Ancak şirket iki yıl sonra tekrar iletişime geçtiğinde "farklı bir yerdeydi" ve ilk etapta teklifi geri çevirmesine neden olan rahatsızlığı sorgulamak istiyordu. Neden bu kadar rahatsız olduğumu ve neden seksten bu kadar utandığımı öğrenmekle daha çok ilgilendim."

Belgesel çekimleri yaklaşık 3 ay sürdü ve Biala bu 3 ayda hem seksten hem orgazmdan konuşabildi.

ŞİMDİ ORGAZM OLUYOR MU?

Biala bu soruyu şöyle yanıtladı: Orgazm olamıyorsunuz, yıllarca utanç duyuyorsunuz ve üç ay sonra yepyeni bir seks-pozitif orgazm ustası oluyorsunuz - bu böyle çalışmıyor. Ama evet şimdi kesinlikle daha iyiyim.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Etiketler orgazm aşk adası
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin