Herkes ona güveniyor! Türkiye'nin en güvenilir ismi belli oldu

Türkiye'nin en güvenilir ismi belli oldu. Yapılan bir araştırmaya göre, içlerinde Haluk Levent'ten Kenan İmirzalıoğlu'na pek çok ünlü isim yer alıyor. İşte Türkiye'nin en güvendiği ünlüler.

Google Haberlere Abone ol
Herkes ona güveniyor! Türkiye'nin en güvenilir ismi belli oldu

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 10 ili etkileyen depremlerin hemen ardından, toplumun deprem felaketine dair pek çok konuda ilk reaksiyonunun ölçümlendiği Ipsos’un Antikriz Monitör araştırmasının sonucu belli oldu. 

Kendini hayır işleri ve müzik çalışmalarına adayan ünlü sanatçı Haluk Levent, yapılan araştırmalarda toplum tarafından en güvenilen ünlü olarak tekrar tekrar seçilmeye devam ediyor.

Halk, Haluk Levent’i seçti. Ahbap'ın kurucusu Haluk Levent'e olan güvenin daha da artarak yükseldiği, bilimsel olarak da kanıtlanmış oldu. 

Herkes ona güveniyor! Türkiye'nin en güvenilir ismi belli oldu

Halk tarafından en güvenilen ünlü sıralamasında sanatçı Haluk Levent’in tekrar tekrar birinci seçiliyor olması sanatçıyı duygulandırdı. Depremden hemen sonra gerçekleştirilen Ipsos Antikriz araştırmasında görülen değerler pandemi dönemlerinin de üzerine çıktı. Türkiye'nin en güvenilen ünlü sıralamasında birinci ünlü Haluk Levent olurken, Müge Anlı ikinci ve Kenan İmirzalıoğlu ikinciliği paylaştı. Diğer isimler ise şöyle sıralandı: 

1 Haluk Levent %68,

2 Müge Anlı % 50,

3 Kenen İmirzalıoğlu %49,

4 İlber Ortaylı %48,

5 Acun Ilıcalı %46

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin