Her yıl boya yapmanıza gerek kalmadı: Duvar temizliğinin pratik yolu bulundu. Kirli duvarlar nasıl temizlenir?

Kirli duvarları kısa sürede temizlemenin o pratik yolu bulundu. Bu formül sayesinde her yıl evinizi boyamaya gerek kalmayacak...

Google Haberlere Abone ol
Her yıl boya yapmanıza gerek kalmadı: Duvar temizliğinin pratik yolu bulundu. Kirli duvarlar nasıl temizlenir?

Duvar temizliği pek çok kişinin en muzdarip olduğu durumlardan bir tanesi olurken, duvar temizliği pek çok kişi oldukça zor gelmektedir. 

Oysaki duvar temizliğini gerçekleştirmenin pek çok kolay yolu bulunmaktadır. Kirli duvarları temizlemek ve yeni boyalı görünümüne kavuşturmak için bu yöntemi deneyebilirsiniz. İşte duvar temizliğinin en pratik yolu...

Duvar temizliği nasıl yapılır?

Duvar temizliğinin pratik ve kısa sürede bitmesini sağlayabilmek için doğru malzemelerin doğru şekilde kullanılması son derece önemlidir. İşte pratik duvar temizliği için uygulanması gereken o yöntemler;

 

1. Yöntem: Duvarları temizleyebilmek için çoğu insanın tercih ettiği yöntem kuru temizlemedir. Kuru temizleme için duvar ilk olarak elektrik süpürgesiyle güzelce çekilir.

Tüm tozlardan arındırdıktan sonra temiz ve kuru bez yardımıyla tüm duvarlar silinir. Bu yöntem ancak temiz olan duvarların günlük temizliğinde kullanılmalıdır.

2. Yöntem: Orta kirli duvarları temizleme noktasında başvurabileceğiniz yöntemlerden bir tanesi nemli bir bez yardımıyla duvarların temizlenmesidir.

Temiz bir bez ya da süngeri ılık suyla yıkayıp duvarları silmeyi deneyebilirsiniz. Bu yöntem duvarda bulunan lekelerin temizlenmesini sağlarken aynı zamanda duvarların yeni kalmasını sağlayacaktır.

3. Yöntem: Duvarlardaki kir ve yağın fazla olması durumunda sabunlu sıcak su ile duvarlarınızı temizlemeyi deneyebilirsiniz. Temiz bir bez ya da sünger ile tüm duvarlarınız tertemiz olacaktır.

4.Yöntem: Kalıplaşmış lekelerin olması durumunda duvarları temizleyebilmek için direkt olarak beyaz sirkeye başvurabilirsiniz. Beyaz sirkenin leke çıkarıcı özelliği sayesinde tüm duvarlarınız tertemiz olacaktır. 

Sirkeyi dilerseniz bir sprey şişesinin içerisine dökerek temizleyebilir, dilerseniz de beyaz sirkeli su hazırlayarak temizleyebilirsiniz. Her iki yöntemde de duvarlarınız pırıl pırıl olacaktır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin