Hepsiburada Premium'u olana BluTV üyeliği ücretsiz. Hepsiburada Premium'un kampanyaları açıklandı. İşte avantajları....

Hepsiburada bir açıklama yaparak "Hepsiburada Premium"un avantajlarını sıraladı. Buna göre Premium, aylık ödeme sistemiyle beraber Hepsiburada üzerinden önemli avantajlar sağlıyor. Normalde 14,90 TL üyelik ücreti ilk ay için sadece 1 TL alınırken kargo da ücretsiz. Hepsiburada Premium aboneleri için en dikkat çekici avantajlardan biri de ücretsiz BluTV üyeliği olurken bazı alışverişlerde önemli indirimler de var.

Google Haberlere Abone ol
Hepsiburada Premium'u olana BluTV üyeliği ücretsiz. Hepsiburada Premium'un kampanyaları açıklandı. İşte avantajları....

Ttürkiye'nin ilk alışveris sitelerinden biri olan Hepsiburada, yakın bir zaman önce Hepsiburada Premium üyelik sistemini duyurdu.

Hepsiburada Premium'un önemli ajantajları arasında ücretsiz kargo, özel ürünlerde indirim ve BluTV üyeliğinin ücretsiz olması da var. 

Hepsiburada Premium'un ajantajları neler?

Premium, aylık ödeme sistemiyle beraber Hepsiburada üzerinden önemli avantajlar sağlıyor.  Üyelik ücretlendirmesi aylık 14,90 TL olan Hepsiburada Premium üyeliği ücreti ödemelerinde kredi kartı veya debit kart (banka kartı) ödeme yöntemi kullanılıyor. Üstelik Premium’a ilk kez üye olacaklara özel, ilk ay için üyelik ücreti sadece 1 TL.

Hepsiburada Premium üyeleri sepet tutarından bağımsız olarak tüm siparişlerde kargo hizmetini ücretsiz sunuyor.   

Hepsiburada Premium üyeleri her alışverişlerinde tutarın %3’ünü sonraki alışverişlerde kullanabiliyor ve Hepsipay Papel olarak müşterilerinin Hepsipay cüzdanına yükleniyor. Kampanyadan kazanılan Hepsipay Papel'ler 7 gün sonra cüzdana yükleniyor ve 15 gün boyunca tüm alışverişlerde kullanılabiliyor.

Yüzde 50 indirimli mobilya montajı

Hepsiburada, platform üzerinden satın alınan mobilya ürünleri için sadece Hepsiburada Premium abonelerine özel %50 indirimli mobilya montajı sunarken, Premium aboneleri mobilya satın alımı sırasında ekleyebilecekleri montaj hizmeti ile beraber 1 defaya mahsus bu indirimden yararlanabiliyor.

Yine bu üyelik kapsamında yaz ve kış dönemlerinde gerekecek lastik montajını da yüzde 50 indirimli olarak gerçekleştirilirken, yapılan alışverişlerde ücretsiz kapıdan iade imkanı da bulunuyor.

Ücretsiz randevulu teslimat

Hepsiburada Premium aboneleri iş veya seyahat durumlarında istenilen tarihte ürünün teslim edilmesi için randevulu teslimat hizmetini de ücretsiz olarak kullanabiliyor.

Öte yandan Hepsiburada Premium abonelerine çeşitli tarihlerde sadece Premium üyelere özel indirimler ve fırsatlar da sunuluyor.

Üyelik boyunca BluTV üyeliği

Hepsiburada Premium aboneleri için en dikkat çekici avantajlardan biri de ücretsiz BluTV üyeliği. Dijital yayın platformu BluTV’de yer alan Behzat Ç Çekiç ve Gül, Saygı, Doğu, Aynen Aynen, Sokağın Çocukları gibi BluTV özel yapımlarının yanı sıra Discovery yapımları ve son dönemin dikkat çeken yapımlarından Last of Us başta olmak üzere Türkiye’de BluTV ile iş birliğini açıklayan HBO’nun yapımlarına sahip olmasıyla dikkat çeken dijital yayın platformunun aylık 69,90 TL ve yıllık 478,80 TL' olan üyeliği Hepsiburada Premium üyelerine ücretsiz olarak sağlanıyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin