Henry Onyekuru, Anderlecht forması giydiği dönemde Sporting Lizbon Teknik Direktörü olan Jorge Jesus'un kendisini transfer etmek istediğini söyledi

Adana Demirspor forması giyen başarılı isim Henry Onyekuru dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Henry Onyekuru, Anderlecht forması giydiği dönemde Sporting Lizbon Teknik Direktörü olan Jorge Jesus'un kendisini transfer etmek istediğini söyledi

Kamp için Antalya'da bulunan Adana Demirspor'da Henry Onyekuru önemli açıklamalarda bulundu.

Kamp dönemini iyi geçirdiklerini belirten Onyekuru, ''İyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimizi söyleyebilirim. Burada çalışıyoruz, hazırlık maçları da yaptık. Umarım sezona iyi bir şekilde başlayacağız'' dedi.

TRANSFER İTİRAFI

Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan da transfer teklifleri aldığını söyleyen yıldız oyuncu, ''Tabii ki transfer teklifleri alıyordum, alıyorum da. Ama günün sonunda doğru kararı vermeye çalışıyorum, bunun için uğraşıyorum. Benim için en önemli olan sahada çıkıp takımım için en iyi performansı vermek. Bunu sadece takım için değil, aynı şekilde ailem için de yapıyorum. Beni sahada iyi performans verdiğimi görünce mutlu oluyorlar. Tabii ki bundan 2 sene sonra nerde olacağımı kim bilebilir? Ben bilemiyorum. Teklifler olabiliyor'' ifadelerini kullandı.

''JORGE JESUS BENİ İSTEDİ''

Anderlecht forması giydiği dönemde Jorge Jesus'un kendisini istediğini belirten Onyekuru, Ben Anderlecht'teyken kendisi Lizbon'daydı. Beni istediğini hatırlıyorum. Belirttiğim gibi çok başarılı ve iyi bir hocaydı'' şeklinde konuştu.

FENERBAHÇE MAÇINDA 4 PARMAK İŞARETİNİ NEDEN YAPTI?

Onyekuru, Fenerbahçe maçındaki gol sevinciyle ilgili olarak, ''Aslında hakaretler veya laf atmalara tabii ki takılmamız lazım ama bazen seviye biraz yükselince ve aileye hakaretlere girince... Belki de bana sinirlilerdi ve belki onlara atmış olduğum golden dolayı bana karşı bir sinirleri, kinleri vardı. Onun karşılığında beni acıttıkları için ben de öyle bir reaksiyon gösterdim. Çünkü 4 yıldız olayının onları sinirlendirebileceğini biliyordum. Onun için öyle bir hareket gerçekleştirdim'' dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin