Hem görevlerini yapıp hem de ölmemeye çalışıyorlar! İsrail Gazze'ye ölüm yağdırırken Sderot kentinde savaşı takip eden tv100 muhabiri Levent Albayrak yaşadıklarını anlattı

İsrail ile Hamas arasındaki çatışma neredeyse 50 günü geride bıraktı. İsrail saldırıları binlerce Filistinliyi katlederken, bölgede görevini yapan gazeteciler de büyük tehlike altında. En son Lübnan'daki saldırıda iki gazeteci hayatını kaybetti. Bölgede görev yapan tv100 muhabiri Levent Albayrak şimdiye kadar 90 gazetecinin öldüğünü söyleyerek bölgede yaşadıklarını Medyatava TV'ye anlattı.

Google Haberlere Abone ol

İsrail'in Gazze'ye saldırıları yaklaşık 50 gündür devam ediyor. Yapılan saldırılarla binlerce Filistinli çoğunluğu kadın ve çocuk hayatını kaybederken, yaşanan dehşeti dünyaya duyurmaya çalışan gazeteciler de büyük tehlike altında.

İsrail'in en son Lübnan'ı vurduğunda hayatını kaybeden iki gazetecinin ardından bölgede savaşı takip eden tv100 muhabiri Levent Albayrak, yaşadığı zorlukları ve bölgedeki son durumu Medyatava TV'ye anlattı. 

90 GAZETECİ HAYATINI KAYBETTİ

İsrail tarafından yapılan saldırılar sonucu bölgede 90 gazetecinin hayatını kaybettiğini söyleyen Albayrak, "Saldırıların geneline bakıldığında 90 gazeteci öldü, savaşın olduğu bölgede, sahada gazetecilik yapmak çok zor" ifadelerini kullandı.

İsrail’in yaptığının savaş değil zulüm olduğunu söyleyen Albayrak; aşırı sağcı İsraillilerin Türk gazetecileri hiç sevmediklerini, canlı yayınları bozduklarını, Türklere market alışverişi yaptırmadıklarını söyledi.

tv100 muhabiri Levent Albayrak’ ın açıklamalarının tamamını MedyaTava TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin