Hem darbedildi hem para cezasına çarptırıldı. Engelli vatandaş o anları anlattı

Kartal'da eski çalışanı olduğu Dr. Lütfü Kırdar Şehir Hastanesi’nde muayenenin ardından eski güvenlik müdürü tarafından darbedilen engelli vatandaş, çıktığı mahkemede para cezasına çarptırıldı. İşte ayrıntılar...

Google Haberlere Abone ol
Hem darbedildi hem para cezasına çarptırıldı. Engelli vatandaş o anları anlattı

Kartal'da eskiden güvenlik görevlisi olarak görev yaptığı Dr. Lütfü Kırdar Şehir Hastanesi’ne rahatsızlığından dolayı rutin kontrole giden Eyüp Çelik, muayenenin ardından eski çalışma arkadaşını hastanede ziyaret etti.

Öğrenilenlere göre ziyaret esnasında Çelik'in yanına gelen hastanenin güvenlik müdürleri Ayhan O. ve İsmail K., eski çalışanları olan Eyüp Çelik'i polis güvenlik noktasına götürdü.

Çelik hastanenin iki güvenlik müdürü tarafından önce sözlü tacize ardından fiziksel saldırıya uğradı. Kendisini darbeden güvenlik müdüründen şikayetçi olan Çelik, mahkemeye taşınan konuda darp raporu olmasına rağmen bin 500 TL idari para cezasına çarptırıldı. Saldıran iki güvenlik müdürü ise ceza almayarak beraat etti.

"SALDIRIYA UĞRAYAN BEN AMA CEZA ALAN DA BEN"

Mahkemeden çıkan karar sonrası şoka uğrayan engelli vatandaş Eyüp Çelik, "Bundan iki yıl önce Dr. Lütfü Kırdar Şehir Hastanesi'nde ameliyat oldum. Sonra rutin tedavilere gidiyordum. Tedavi sonrası hastanede personel arkadaşla karşılaştım. Sonra hastanenin güvenlik müdürleri geldi. Bana hastaneden ayrılmamı söylediler. Sonra aramızda bir tartışma yaşandı. Sonra beni polis odasına aldılar, orada kulağıma ve göğsüme darbe aldım. sonra polis beni doktor odasına götürdü fakat hastane bana darp raporu vermedi. Ben de hastanenin başka bir ek hizmet binasından darp raporu aldım. Sonra savcılığa şikayette bulundum. Bugün dava sonuçlandı, bir savcı şahısların ayrı ayrı cezalandırılmasını söylerken diğer savcı delil yetersizliğinden ayrı ayrı beraatlarını istiyor. Şikayet eden ben, hakkımı arayan ben, saldırıya uğrayan ben ama ceza alan da ben. Hastane yönetiminin adliyede tanıdıklarının olduğunu düşünüyorum. Hastane yönetimi bu müdürlerin arkasında ve hiçbir yaptırım da bulunmuyor. Bu müdürler geçen de bir arkadaşımı dövdüler" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin