Hellboy 11 yıl sonra 11 Nisan’da geri dönüyor

Cehennemden gelen ünlü çizgi roman karakteri Hellboy, 11 yıl sonra 11 Nisan’da beyazperdeye geri dönüyor.

Google Haberlere Abone ol
Hellboy 11 yıl sonra 11 Nisan’da geri dönüyor

2008 yılındaki son filmi Hellboy Golden Army’nin ardından Hellboy’un beyazperdedeki yeni macerası 11 Nisan’da fantastik film tutkunlarıyla buluşuyor.



Başrolünde Stranger Things dizisinden tanıdığımız David Harbour’ın yer aldığı filmde, Hellboy, intikam ateşiyle yanıp tutuşan ve insanlığa savaş açan bir büyücüye karşı mücadele ediyor. Her saniyesi heyecan ve aksiyon dolu filmde David Harbour’a Ian McShane, Milla Jovovich, Sasha Lane, Daniel Day Kim ve Penelope Mitchell eşlik ediyor. Hellboy’un yönetmen koltuğunda ise The Descent ve Doomsday filmlerinden tanıdığımız Neil Marshall'ın oturuyor.



Hellboy’un aksiyon dolu yeni macerası, Türkiye’de sadece Cinemaximum’da bulunan IMAX salonlarında benzersiz bir sinema deneyimine dönüşüyor. Bugüne dek yaratılmış gerçeğe en yakın üç boyutlu sinema teknolojisini sunan IMAX, özel dijital ses sistemi ile birleşerek seyirciye adeta filmin içindeymiş hissi yaşatarak Hellboy’un macerasına ortak olmanızı sağlıyor.



Şanslı Koltuklar Hellboy Seyircilerini Bekliyor!



Cinemaximum, Hellboy için IMAX salonlarına özel, ‘Şanslı Koltuk’ kampanyası düzenliyor. Kampanya çerçevesinde 12 Nisan-16 Nisan tarihleri arasında her gün 8 kişi Hellboy çizgi roman kazanma şansına sahip oluyor. Çizgi romanın sahibi olmak için koltuğunuzda bulduğunuz “Tebrikler” yazılı kartı biletinizle birlikte gişeye götürmeniz yeterli oluyor. Şanslı Koltuk kampanyası kapsamında hediye edilen Hellboy maceralarının isimleri ise şöyle: Geceyarısı Sirki, Yaşayan Ölüler Evi, Maskeler ve Canavarlar, Krampusnacht.


Etiketler 11 nisan vizyon
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin