Hekimoğlu'nda büyük yüzleşme

Kanal D'nin salı günleri ekrana gelen, Karga Seven Pictures imzasını taşıyan dizisi Hekimoğlu'nun yeni bölümünde neler olacak? İşte dizinin 13. bölümünden detaylar.

Google Haberlere Abone ol
Hekimoğlu'nda büyük yüzleşme

Kanal D'nin salı günleri ekrana gelen, başrollerinde Timuçin Esen, Ebru Özkan ve Okan Yalabık'ın yer aldığı dizisi Hekimoğlu Salı günü 13. bölümüyle ekrana gelecek.

Hekimoğlu'nun yeni bölümünde neler olacak?

Vahap Hekimoğlu’ndan kendi şirketinin piyasaya sunacağı bir ilacın tanıtımını yapmasını ister. Buna karşılık, ekibinden kimseyi kovmasına gerek kalmayacaktır. Hekimoğlu teklifi kabul eder. İpek kararından dolayı Hekimoğlu ile gurur duyar ama Hekimoğlu ruhunu sattığını düşünmektedir. Emre ve Hekimoğlu yüzleşir. Emre, Hekimoğlu’nu Vahap’a ispiyonlayanın kendisi olduğunu kabul eder. Orhan, Hekimoğlu’nun Zeynep’ten etkilendiğini düşünmektedir. Hekimoğlu ise, Zeynep’e neden kendisini sevdiğini sorar. İlacın tanıtım günü geldiğinde Vahap, Hekimoğlu’na seçeneklerini hatırlatmak zorunda kalır. Tüm bunlar yaşanırken, lise öğrencisi bir gencin hayatı yine Hekimoğlu ve ekibinin ellerindedir. Hekimoğlu, Vahap’ın istediğini yerine getirecek mi? Zeynep ve Hekimoğlu arasında neler oluyor? Emre ve Hekimoğlu yüzleşmesi nasıl sonuçlanacak? Hekimoğlu ve ekibi, her şeye rağmen genç hastayı tedavi edebilecek mi?

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin