'Hekimoğlu kendisini unutulmaz diziler arasına koydu'

Milliyet gazetesi yazarı Sina Koloğlu, Kanal D'nin salı akşamları izleyiciyle buluşan Hekimoğlu dizisi için, "Şimdiden kendisini unutulmaz diziler arasına koydu" dedi.

Google Haberlere Abone ol
'Hekimoğlu kendisini unutulmaz diziler arasına koydu'

Sina KoloğluKanal D’nin başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın yer aldığı sevilen dizisi Hekimoğlu için, uyarlama öztesine geçtiğini söyledi.

Sina KOLOĞLU / MİLLİYET

Uyarlama ötesi diziler

Genelleme yapmak mümkün değil. Ama bazı uyarlamalar, bir projenin yola çıkmasına vesile oluyor. Uyarlama olmaktan çıkıp, kendisi bizzat proje olan bir dizi haline geliyor. Buna en somut örnek geçmişten ‘Umutsuz Ev Kadınları’. Bir uyarlamanın ötesine geçmiş, kendi başına bir kişiliği olan diziye evrilmiştir. Bugün bunu yapan ‘Hekimoğlu’ var. Son bölüm bir kere daha gösterdi. İki saat yedi dakika 47 saniye sürüyor. Ve içi dolu bir metinle sizlere sunuluyor.
Hatta ekrandaki dizilerin tümünden farklı olma özelliğini sürdürebiliyor. Bu her zaman yaşanabilecek bir durum değil. Şimdiden kendisini unutulmaz diziler arasına koydu bile.

Sina Koloğlu'nun yazısını okumak için TIKLAYIN

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin