Hedonutopia ve konukları Tolga Akyıldız ile %100 Açık Sahne'de

Müdavimlerinin ‘Tek günlük festival’ olarak nitelendirdiği %100 Açık Sahne'de yeni ve deneyimli müzisyenleri aynı sahnede buluşturarak farklı bir kulvar yaratan Tolga Akyıldız; 2 Mart Çarşamba akşamı saat 21.00’de Zorlu PSM %100 Studio’da Hedonutopia ve konuklarını ağırlayacak.

Google Haberlere Abone ol
Hedonutopia ve konukları Tolga Akyıldız ile %100 Açık Sahne'de

Müdavimlerinin ‘Tek günlük festival’ olarak nitelendirdiği %100 Açık Sahne'de yeni ve deneyimli müzisyenleri aynı sahnede buluşturarak farklı bir kulvar yaratan Tolga Akyıldız; sahnesinde bugüne dek gerçekleştirdiği 28 etkinlikte, 300’e yakın müzisyeni ağırladı. Müzik sektörüne yeni isimler kazandırmayı misyon edinmiş ve unutulmaz müzik buluşmalarının sahnesi %100 Açık Sahne; başka yerde tanık olamayacağınız sürprizlerle dolu performanslarla 8 yıldır adından söz ettiriyor.

29.etkinlikte yeni kuşağın öne çıkan ismi Hedonutopia ve konukları; Jakuzi ve Vox In Rama projelerinden tanıdığımız Kutay Soyocak; Deniz Tekin; The Away Days’ten Can Özen; Brek; Tuğçe Şenoğul; Kalt & Beyaz Hayvanlar (Erman Çağlar, Hasan İnceler, Ozan Akyol) Tolga Akyıldız’la %100 Açık Sahne’de olacak. 

Hedonutopia ve konukları Tolga Akyıldız ile %100 Açık Sahne'de

İsmini “Arzu Ütopyası”ndan alan İstanbullu indie-electoronic ikilisi Hedonutopia, 2008’de İzmir’de bir araya geldi. 2016’da Radyo Boğaziçi’nin düzenlendiği 18. Battle of the Bands yarışmasında birincilik ödülünü aldıktan sonra; ilk albümü “Ucube Dizayn”ı 2016’da, “Yarı Cennet”i 2017’de, “Yakamoz Sandalı”nı 2018’de, “Arzu Ütopyası” ve “Beyaz Durak” albümlerini de 2019 ve 2020’de DokuzSekiz Müzik etiketiyle yayınladı. 2021’de 6.albümü “Nergist” ile tekrar dinleyici ile buluştu. Elektronik ritimler, uçuşan melodiler ve uzaklardan duyulan derin vokalleriyle; deneyselliğin çorak topraklarından, melankolinin derin sularına kadar geniş bir coğrafyada gezinen ikili, Türkiye genelinde canlı sahne performanslarına devam ediyor.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin