Hedef gösterilen Decathlon'dan Onur Ayı açıklaması

LGBT Onur Ayı'yla ilgili sosyal medyadan yaptığı paylaşım nedeniyle sosyal medyada hedef gösterilen spor ürünleri mağaza zinciri Decathlon Türkiye, bir açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Hedef gösterilen Decathlon'dan Onur Ayı açıklaması

Decathlon Türkiye, LGBT Onur Ayı'yla ilgili sosyal medyadan yaptığı paylaşım nedeniyle sosyal medyada hedef gösterildi.

Decathlon Türkiye, hedef gösterilmesinin ardından bir açıklamada bulundu.

Spor ürünleri satan mağaza zincirinden şu açıklama yapıldı:

"Onur Ayı kapsamında, Decathlon Türkiye Linkedin ve Instagram Kariyer hesaplarımızdan, çalışma ortamımızın çeşitliliği ve kapsayıcılığı ile ilgili yapmış olduğumuz paylaşıma gelen tepki ve yorumlar bizi çok şaşırttı ve üzdü.

Ayrımcılığın her çeşidine karşıyız.

Decathlon Türkiye olarak; din, dil, ırk, cinsiyet, cinsel kimlik ve yönelim fark etmeksizin, herkesin kendini ifade edebileceği ve kendi olabileceği bir ortama sahibiz ve bununla gurur duyuyoruz. Başka türlüsünü de zaten düşünemiyoruz.

İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’nde de yer aldığı üzere, ‘’Bütün insanlar özgür, onur ve haklar bakımından eşit doğarlar’’. Hiçbir şirket, birey, hatta hiçbir kuvvet, bu hakkı kişilerin elinden alamaz.

Ayrımcılığın farklı şekillerde dünyayı nasıl bir kaosa sürüklediğini gördüğümüz bu günlerde, herkesi daha duyarlı ve kapsayıcı olmaya davet ediyoruz.

Biz tüm renkleri içerisinde barındıran ve çeşitliliğe kucak açmış, insana insan olduğu için değer veren duruşumuzun her zaman gururla arkasındayız.

Sporun birleştirici gücüne inanıyoruz!"

Hedef gösterilen Decathlon'dan Onur Ayı açıklaması

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin