HDP'li Yüksekdağ: 'O Twitter hesaplarını MİT kullanıyor'

Figen Yüksekdağ, Twitter hesaplarının MİT tarafından kullanıldığını ve yönlendirildiğini iddia etti.

Google Haberlere Abone ol
HDP'li Yüksekdağ: 'O Twitter hesaplarını MİT kullanıyor'

Seçim çalışmaları için Gaziantep'e giden HDP Eş Genel Başkanı Yüksekdağ, partisinin Gaziantep milletvekili adayları ile birlikte basın toplantısı düzenledi.



'TWITTER HESAPLARINI MİT KULLANIYOR'

Ankara'da meydana gelen bombalı saldırılar öncesinde sosyal medyada bombanın patlayacağına dair yapılan paylaşımları da hatırlatan HDP'li Yüksekdağ, söz konusu Twitter hesaplarının MİT'e ait olduğunu söyleyerek şöyle dedi:



"HDP üyelerini bu katliamda bilgisi olan sorumluluğu olan insanlar gibi yansıtmaya çalıştılar, sahte sosyal medya hesapları üzerinden. Son yapılan araştırmalar gösterdi ki; o hesaplar MİT hesapları. MİT tarafından kullanılan ve yönlendirilen Twitter hesabı. Urfa'da HDP'li bir arkadaşımız o sahte hesabın sahibi olduğunu söylemesi için işkenceye uğradı. İşkence yapıldı. Kafasına silah dayanarak 'ben kontrgerilla şefiyim' diyen kişinin işkencesi altında MİT'in hesabının kendisine ait olmasını itiraf etmesi için işkenceye uğradı. Yalanın bin türlüsü, suçun üzerini örtme manevrasının bin türlüsüyle karşı karşıya kaldık. Ama başaramadılar. Katliamdaki sorumluluğun üzerini örtemediler, örtemeyecekler."  



Haberin tamamı için TIKLAYINIZ


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin