HDP'li Semra Güzel'in nerede olduğu ortaya çıktı

PKK'lı terörist sevgilisiyle fotoğrafları çıkmasının ardında hakkında fezleke hazırlanan ve dokunulmazlığı kaldırılan HDP'li Semra Güzel'in Norveç'te olduğu ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
HDP'li Semra Güzel'in nerede olduğu ortaya çıktı

Terörist Volkan Bora ile fotoğrafları ortaya çıkmasının ardından hakkında fezleke hazırlanan ve dokunulmazlığı kaldırılan HDP Milletvekili Semra Güzel bir süredir aranıyordu.

Dokunulmazlığı kaldırılan Semra Güzel hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Bir süredir aranan Güzel, Norveç'te ortaya çıktı.

Hakan isimli bir şahsın İnstagram hesabında fotoğrafını paylaştığı Güzel'in Norveç'te olduğu belirlendi.

HDP'li Semra Güzel'in nerede olduğu ortaya çıktı

NE OLMUŞTU?
Adıyaman'da Türk Silahlı Kuvvetlerinin terör örgütü PKK'ya yönelik 2017'de gerçekleştirdiği operasyonda "Koçero Meleti" kod adlı Volkan Bora etkisiz hale getirilmişti. Teröristin incelenen telefonunda HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel ile birlikte Kuzey Irak'taki örgüt kampında çekilmiş fotoğrafları ortaya çıkmıştı.

Söz konusu görüntüler sonrasında peş peşe tepkiler gelmiş ve Güzel'in yasama dokunulmazlığı, TBMM Genel Kurulunda yapılan oylamayla kaldırılmıştı.

YAKALAMA KARARI ÇIKARTILDI
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmış, ifade vermeyen ve adresinde bulunamayan Güzel için yakalama kararı çıkartılmıştı. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, HDP'li Semra Güzel'in yakalama kararıyla ilgili olarak "Bilinen adreslerinde Semra Güzel’e ulaşılamadı. Şu anda nerede olduğuna dair de elimizde kesin ve resmi bir veri yok" diye konuşmuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin