HDP İstanbul 4. Olağan Kongresi gerçekleştirildi

Halkların Demokratik Partisi (HDP) İstanbul İl Örgütü, “Şimdi HDP Zamanı” sloganıyla 4’üncü Olağan Kongresi’ni gerçekleştirdi. Küçükçekmece’de bulunan Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirilen kongreye, partililer yoğun katılım gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
HDP İstanbul 4. Olağan Kongresi gerçekleştirildi

Halkların Demokratik Partisi (HDP) İstanbul İl Örgütü 4. Olağan Kongresi'ni gerçekleştirdi.

Küçükçekmece'de bulunan Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirilen kongreye, HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, HDP'li milletvekilleri ve parti üyeleri katıldı. Mithat Sancar kongrede yaptığı konuşmasına "Ne diyordu Vedat Türkali, 'Bekle bizi İstanbul' diyordu. İşte İstanbul, işte HDP, işte halkların ortak iradesi. Buradayız" diyerek başladı.

HDP İstanbul 4. Olağan Kongresi gerçekleştirildi

Sancar, "Bu ülkenin halklarının büyük barışa ihtiyacı var, bu ülkenin halklarının güçlü demokrasiye ihtiyacı var, bu ülkenin emekçilerinin yoksullarının aşa, işe refaha ihtiyacı var. Mağdurların, ezilenlerin adalete onurlu bir yaşama ihtiyacı var. HDP işte bunun içindir" dedi.

HDP İstanbul 4. Olağan Kongresi gerçekleştirildi - Resim : 2

Eski il yönetimine teşekkür eden Mithat Sancar, "Yeni seçilecekler de bu mirası en güzel şekilde devralıp büyütecekler. Ve büyüdükçe kazanacağız. İstanbul bizi bekliyordu, geldik. Bütün Türkiye bizi bekliyor, geliyoruz" diyerek sözlerini tamamladı. 

HDP İstanbul 4. Olağan Kongresi gerçekleştirildi - Resim : 3

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin