HBO Max Türkiye'nin başına kim geçecek

2022 içinde Türkiye'de hizmete başlamak için hazırlıklarını devam ettiren HBO Max'in Türkiye sorumlusu belli oldu. Turkcell bünyesinde çalışan ve Turkcell TV+'ı da yöneten Barış Zavaroğlu başa geçti.

Google Haberlere Abone ol
HBO Max Türkiye'nin başına kim geçecek

Görevine başlayan Zavaroğlu yılın son döneminde yayına başlaması planlanan HBO Max'in Türkiye'deki açılış sürecinden sorumlu olacak. HBO Max'in EMEA (Avrupa, Ortadoğu ve Afrika) sorumlusu Christina Sulebakk'a bağlı olarak çalışacak. Amerika'da ve Avrupa'da 46 bölgede hizmet veren HBO Max, bu yıl içinde Avrupa'da Türkiye dahil 21 ülkeye daha açılacak.


Christina Sulebakk’ın konuya ilişkin yorumu “Barış, önemli bir dönemde aramıza katılıyor çünkü stratejik önemi olan bir pazarda lansmana ve büyümeye hazırlanıyoruz. Uzmanlığı ve liderliği, Avrupa’ya açılma planımızın parçası olarak Türkiye’de HBOMax lansman ve hızla büyüme hedefimiz için paha biçilmez” şeklinde oldu.

 
Barış Zavaroğlu konuyla ilgili “HBO Max, dünyadaki en eşsiz kalite ve çeşitlilikte içeriğiyle küresel olarak genişledikçe ciddi bir devinim yaratıyor. Bu hizmeti Türkiye’ye getirmekle görevlendirilmiş olmaktan onur duyuyorum” yorumunu yaptı. Zavaroğlu bundan önce Fox Türkiye’nin Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı ve Disney’de Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgelerinde farklı görevlerde yöneticilik de yapmıştı. (ranini.tv)

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin