Haziran'da en çok izlenen ana ve tematik kanal belli oldu!

TV kanallarının Haziran ayı karnesi belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Haziran'da en çok izlenen ana ve tematik kanal belli oldu!

Tüm kanallar arasında Haziran ayında televizyonun en çok izlendiği saatler olarak belirlenen “prime time” saatleri arasında Tüm Kişiler ve AB kategorilerinin yıldızı Star oldu!



Sezon Finalleri ile heyecan dolu geçen Haziran ayında son bölümleri ile de seyircileri ekran başına toplamayı başaranStar, Haziran ayı boyunca Prime Time saatleri arasında (20:00 – 22:59) AB Kategorisinde ortalama 11,17 izlenme oranı ve Tüm Kişiler kategorisinde ortalama 10,66 izlenme oranı ile en çok izlenen kanal oldu.



Sezonda başarılı işlere imza atan Star, yaz döneminde de iddialı projelerle bu başarısını sürdürmeye hazırlanıyor.



Haziran'da en çok izlenen ana ve tematik kanal belli oldu!



Oxford Üniversitesi bünyesindeki Reuters Enstitüsü’nün yaptığı, 6. Digital Media 2017 araştırmasının sonuçlarında CNN TÜRK Türkiye’nin tercihi olarak 1. sırada.



Ayrıca, “CNN TÜRK” Haziran ayında haber kanalları arasında, rakiplerine fark atarak en çok tercih edilen haber kanalı oldu.



Haziran'da en çok izlenen ana ve tematik kanal belli oldu! - Resim : 2



Haziran’da CNN TÜRK izlendi



CNN TÜRK Haziran ayında haber kanalları arasında, AB ve 20 ABC1 hedef kitlede, en çok tercih edilen kanal oldu.



Her an çok sıcak gelişmelerin yaşandığı Türkiye’de, haber kanalları arasında izleyicinin birinci tercihi de CNN TÜRK oluyor. CNN TÜRK sadece tematik kanallar arasında birinci olmakla kalmıyor, özellikle akşam kuşaklarındaki tartışma ve haber programları ilgiyle izleniyor.



Oxford Üniversitesi bünyesindeki Reuters Enstitüsü’nün yaptığı, 6. Digital Media 2017 araştırmasının sonuçlarına göre de CNN TÜRK Türkiye’nin 1. tercihi.



Türkiye’deki araştırma sonuçlarında televizyon, radyo ve basılı medyada haber kanalları arasında CNN TÜRK en çok takip edilen kanal olarak öne çıkıyor. Online medyada ise en çok takip edilen internet sitesi birinciliğini cnnturk.com alıyor.



Ankete katılanlara CNN TÜRK’ü neden takip ettikleri sorulduğunda:



Doğru ve güvenilir haber (%24),



Karmaşık konuları anlama (%26),



Güçlü bakış açısı (%25),



Eğlenceli ve komik () cevapları alınmıştır.


Etiketler cnn türk haziran
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin