Hazine ve Maliye Bakanlığı'na atanan Nureddin Nebati Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yemin etti

Hazine ve Maliye Bakanlığı'na atanan Nureddin Nebati Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yemin ederek görevine başladı.

Google Haberlere Abone ol
Hazine ve Maliye Bakanlığı'na atanan Nureddin Nebati Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yemin etti

Cumhurbaşkanı Kararı ile görevden af talebi kabul edilen Lütfi Elvan'dan boşalan Hazine ve Maliye Bakanlığına Nureddin Nebati atandı. Atamanın sonrasında Nureddin Nebati Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yemin ederek görevine resmen başladı.

RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI

Eski Hazine Ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'ın görevden affını talep etmesi neticesinde bakanlık görevine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla Nureddin Nebati atandı.

Resmi Gazete'de yer alan açıklama şöyle:

"Görevden affını isteyen ve görevden af talebi kabul edilen Lütfi ELVAN'dan boşalan Hazine ve Maliye Bakanlığı'na Nureddin NEBATİ Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının 104'üncü ve 106'ncı maddeleri gereğince atanmıştır."

NEBATİ'DEN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, ilk açıklamayı Twitter hesabından yaptı. Bakan Nebati, "Rabbim, kolaylaştır, zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır. İşimizde bize doğruluk ver, bizi muvaffak kıl. Sayın Cumhurbaşkanımızın şahsımı layık gördüğü Hazine ve Maliye Bakanlığı görevini hayırla ifa etmeyi, bize gösterdiği güvene layık olmayı Rabbim nasip etsin inşallah" açıklamasında bulundu.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin