Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü çiftinden kötü haber

Birliktelikleriyle sık sık konuşulan ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü (30) ile yönetmen Onur Ünlü'nün (49) ayrıldığı iddia edildi. Aralarındaki yaş farkıyla dikkat çeken çiftten gelen haber magazin gündemine bomba gibi düşerken, biten ilişkinin arkasında fikir ayrılıklarının olduğu öne sürüldü.

Google Haberlere Abone ol
Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü çiftinden kötü haber

'Kuzey Güney' dizisinde canlandırdığı 'Simay' karakteriyle şöhreti yakalayan Hazar Ergüçlü, geçtiğimiz yıl yaklaşık dört yıldır aşk yaşadığı, kendisinden 19 yaş büyük yönetmen Onur Ünlü ile samimi itiraflarda bulunmuştu. Marie Claire dergisine röportaj veren Ergüçlü, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Onur beni hep anda tutuyor. Normal sohbet ederken öyle bir şey söyler ki, aklında başka bir şey varken konuşmak söz konusu değildir. Bir cümlede anlatırsam, onunla kendim olmayı ve bununla gurur duymayı öğreniyorum."

'GİDEBİLECEĞİM KADAR İLERİ GİDİYORUM'

Geçtiğimiz ay ise bir dijital platformun verdiği davete katılan oyuncu Hazar Ergüçlü, transparan elbisesi ile tüm bakışları üzerinde toplamıştı. İddialı tarzıyla sık sık gündem olan 30 yaşındaki güzel oyuncu, "Onur Bey kıyafetleriniz için ne diyor?" sorusuna şöyle yanıt vermişti:

"Onur beni yüreklendiriyor. Bazen ben 'acaba çok mu açık' diye düşünürken, o bana daha da açığını giymem gerektiğini söylüyor. Sürekli transparan kıyafetler giymemi istiyor."

'HEP BERABER TARİH SEÇELİM'

Cihangir'de objektiflere yansıyan Onur Ünlü ise "Hazal Hanım'la evlilik tarihini belirlediniz mi, ne zaman evleneceksiniz?" sorusu karşısında espri yaparak, "Bu çok özel bir soru. Hep beraber bir tarih seçelim, o zaman evlenelim!" ifadelerini kullanmıştı.

FİKİR AYRILIĞI NEDENİYLE İLİŞKİYİ BİTİRDİLER

2018 yılından bu yana birlikte olan Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü’nün ayrıldığı iddia edildi. Çiftin ayrılık nedeninin fikir ayrılıkları olduğu konuşuluyor.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin