Hazal Kaya'dan şaşırtan karar!

Ünlü Yıldızın Çağatay Ulusoy ile yolları nasıl kesişti?

Google Haberlere Abone ol
Hazal Kaya'dan şaşırtan karar!

"Adını Feriha Koydum" dizisi 5 yıl önce ekranda fırtınalar estirmiş, Çağatay Ulusoy'un ilk dizisi olma özelliğini taşıyan yapım Hazal Kaya'nın da kariyerinde dönüm noktası olmuştu. İki ünlü yıldız performanslarıyla ve karşılıklı uyumlarıyla dizi seyircilerinin hafızalarından silinmedi. Üstelik Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy'un sevenleri onları yeniden bir arada görmek istediklerini belirten sosyal medya kampanyalarına bile imza attı.



Geçen sezon Aras Bulut İynemli'yle başrolünü oynadığı "Maral En Güzel Hikayem" dizisi ekrana erken veda edince kariyerine 1 yıl ara verip aşçılık okuluna giden Hazal Kaya, geçen ay mezun olmuştu. Genç yıldız, yeniden setlere dönmek için gün sayarken dizi sektörünü şaşırtan bir karar da aldı.



Kaya, yıllardır yol arkadaşlığı yaptığı menajerlik şirketinden ani bir kararla ayrıldı ve eski partneri Çağatay Ulusoy'un aynı zamanda avukat olan menajeriyle çalışmaya başladı. Böylece Çağatay Ulusoy'la yıllar sonra yeniden yolları kesişen ve aynı çatıda buluşan Hazal Kaya, şu günlerde iki dizi teklifiyle ilgili görüşme yapıyor.



Ünlü oyuncu, Kerem Bürsin'in "Bu Şehir Arkandan Gelecek" dizisiyle ilgili de deneme çekimlerine katılmış ancak daha sonra gelen diğer tekliflere yoğunlaşmaya karar vermişti.



 



Birsen Altuntaş

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin