Hazal Kaya'dan kendisini eleştiren takipçisine yanıt

Şimdilerde ikinci bebeğine hamile olan başarılı oyuncu Hazal Kaya, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık takipçileriyle iletişim kuruyor. Hazal Kaya, son olarak sosyal medyada kendisine sert yorum yapan bir takipçisine yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
Hazal Kaya'dan kendisini eleştiren takipçisine yanıt

Hazal Kaya, meslektaşı Ali Atay ile 2019 yılında nikah masasına oturmuştu. Aynı yıl kasım ayında oğulları Fikret Ali'yi kucaklarına alan çift, şimdilerde ikinci bebekleri için gün sayıyor.

Son zamanlarda sık sık karnı burnunda pozlarıyla gündem olan Kaya, hayranlarından büyük beğeni topluyor. Kaya bu kez, kendisine yöneltilen eleştiriyle ve verdiği tepkiyle adından söz ettirdi.

NTV ekranlarında oyuncu Ceyda Düvenci'nin sunduğu Bambaşka Sohbetler programına katılan Kaya, samimi açıklamalarda bulundu.

Düvenci'nin, "İzlediğin bir Türk dizisi var mı?" sorusuna yanıt veren Kaya'nın cevabı kadar mimikleri de tepki çekti. Hazal Kaya, "Yok, Selocuğum için bir Ömer dizisine baktım sadece.” yanıtını verdi. Bunun üzerine sosyal medya kullanıcılarından da tepkiler art arda geldi.

Bir takipçisi, Kaya'yı sert sözlerle eleştirerek şu ifadeleri kullandı: Sen kimsin acaba? Küçümsediğin şeyin parçası olarak bu millet sana para kazandırıyor! Bıktık artık bu nankörlerden, nereden geldiğini nereden para kazandığını unutup ülkesini küçümseyenlerden ve bunlara hala iş götürüp para kazandıran bizlerden! #HazalKaya sanırsın Elizabeth Taylor.

Bu tweet'i gören Kaya ise cevapsız kalamayarak "Beybi sakin, 3 saate yakın dizi izlemek benim için çok zor sadece... Yerli dizi yersiz uzun" ifadelerini kullandı. Yanlış anlaşıldığını belirten oyuncuTürk dizilerini sürelerinden dolayı izlemediğini söyledi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin