Hazal Kaya: Yıllarca aşağılandık

30 yaşındaki oyuncu Hazal Kaya, Nilay Örnek'in sunduğu 'Nasıl Olunur?' isimli programda dizi oyuncusu olarak yıllarca aşağılandıklarını iddia etti ve yıllar sonra ilgi görmelerini 'ilahi adalet' olarak yorumladı.

Google Haberlere Abone ol
Hazal Kaya: Yıllarca aşağılandık

Gazeteci Nilay Örnek'in sunduğu 'Nasıl Olunur?' adlı programda konuşan Hazal Kaya, dizi oyuncularının küçümsendiğini ama projelerin yurt dışına satılmasıyla farklı bir algının oluştuğunu ifade etti. 'Adını Feriha Koydum', 'Aşk-ı Memnu' ve 'Bizim Hikaye' gibi birçok projede yer alan Hazal Kaya, yıllar sonra ilgi görmelerini 'ilahi adalet' olarak yorumladı.

30 yaşındaki oyuncu şunları söyledi:

"Yıllarca 'dizi oyuncusu' diye aşağılanıp, hiçbir beklenti olmadan yaşadık. 'Zaten sizden ne olur?' ve 'Güzelsiniz diye oradasınız' gibi yaklaşımlar vardı. Bu da bana hep acayip geliyordu. Bir sınıflılık hali var. 'Onlar tiyatrocu, onlar bağımsız sinemacılar, siz de dizi oyuncususunuz' diye. Yıllar sonra dizilerin dünyaya satılıp, bizim değere binmemiz benim için ilahi adalettir. Çünkü sektörün ağır işçileri bizdik. Kimse bizim kadar çalışmadı, ağır saldırıya maruz kalmadı. Kendimizi hiç kimseye beğendiremediğimiz bir on yıl vardır."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin